Mirela Vaida, părăsită de iubit după un an de relație. Cine a fost artistul din România care a lăsat-o cu ochii în soare

[ad_1]

Mirela Vaida, părăsită de iubit după un an de relație. Cine a fost artistul din România care a lăsat-o cu ochii în soare.

În anul 2002, Mirela Vaida abia își făcea debutul în lumea mondenă. Se iubea cu Claudiu Popescu, fondatorul trupei No-Name, care se bucura, la vremea aceea, de un real succes. Amândoi activau în același domeniu și mergeau la concursuri și festivaluri. Din exterior, păreau cuplul perfect.

La un moment dat, actuala prezentatoare TV a câștigat un concurs și a reușit, astfel, să devină membră a unei trupe de fete care se numea Ho-Ra. Succesul începea să-i bată la ușă, dar bucuria i s-a dus la doar câteva luni mai târziu, când s-a trezit singură. Nu sunt cunoscute motivele pentru care s-a ajuns la ruptură, dar în anul 2003, Mirela Vaida era deja o femeie liberă.

Cine este soțul Mirelei Vaida

După relația eșuată, prezentatoarea TV s-a căsătorit cu Alexandru Vaida, în anul 2009. Cei doi au trei copii: Carla (6 ani), Vladimir (5 ani) și Tudor (4 ani). Soțul ei nu este o persoană publică, fiind director comercial la o firmă din Sibiu.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană publică, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş, şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui”, spunea Mirela Vaida.

Mirela Vaida a vorbit deschis despre plecarea de la Acces Direct. Prezentatoarea TV a dezvăluit că a primit mai multe oferte de la posturile concurente.

Mirela Vaida nu ascunde faptul că a fost ofertată de concurență. Cu toate acestea, vedeta TV a decis să rămână la Antena 1, alături de echipa pe care a construit-o de-a lungul timpului.

„Echipa, e foarte simplu. Îți faci o echipă, te sudezi cu ea, ești împreună la bune și la rele. Noi chiar am trecut prin multe bune și rele. Aceste lucruri reprezintă o anumită energie care se construiește acolo. Ai încredere în echipă. Știi că echipa nu te lasă. Știi că echipa trece cu tine prin foc și prin sabie. Este foarte greu să găsești oameni loiali.

Mirela Vaida, despre plecarea de la Acces Direct

Televiziunile sigur că pot să vină cu tot felul de oferte. Unele pot să fie serioase, altele nu. Depinde de tine dacă te duci după steluțe și artificii sau dacă îți dorești să construiești lucruri care să dureze. Eu am ales să rămân cu echipa, deși am avut un moment în care puteam alege să plec.

Am făcut-o pentru că mi-am dat seama că nu pot să fiu doar eu și să gândesc de azi pe mâine. Eu trebuie să fiu împreună cu acest motor, care lucrează ca într-o redacție de știri zi și noapte. Sunt niște copii acolo, în redacție, care vin dimineața la 9 și pleacă seara la 21. Exact așa stau lucrurile, zi de zi”, a explicat Mirela Vaida pentru Ego.ro.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website