Moment de impact la Azuga: miercuri se dezbate in Consiliul Local BUGETUL pentru 2024

Membrii Consiliului Local al orașului Azuga sunt invitați la Primărie pentru ședința extraordinară de miercuri, 7 februarie 2024, de la ora 14:00!

Singurul proiect înscris pe ordinea de zi vizează Bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul în curs, ceeacereprezintă, în fapt, o temă majoră, ținând seamă că vorbim de una dintre cele mai îndrăgite stațiuni montane de pe Valea Prahovei, unde sporturile de iarnă atrag zeci de mii de turiști, poate chiar mai mult…

Azuga (în trecut, Între Prahove) este un oraș în județul Prahova, Muntenia, România. Se situează în Valea Prahovei, la confluența cu râul Azuga, la poalele Munților Bucegi și Munților Baiului, în vecinătatea culmilor Sorica și Cazacu. Este o stațiune climaterică și turistică cu impact, chiar un reper turistic.

Conform recensământului realizat în 2021, populația orașului Azuga se ridică la 3.901 locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2011, când fuseseră înregistrați 4.440 de locuitori.

foto: Facebook

Articolul Moment de impact la Azuga: miercuri se dezbate in Consiliul Local BUGETUL pentru 2024 apare prima dată în Primar in Prahova.

Sursa

gazduire web gazduire website