Monica Dascălu a născut la 46 de ani și a făcut botezul fetiței în mare secret. Primele imagini de la evenimentul privat

[ad_1]

Monica Dascălu, frumoasa prezentatoare a Știrilor de la ora 17:00, a devenit mamă pentru a doua oară. Jurnalista în vârstă de 46 de ani a născut o fetiță. Iar evenimentul s-a petrecut într-un mod extrem de discret, la fel ca și sarcina.

Potrivit dezvăluirilor apărute în presă, Monica Dascălu a născut în urmă cu patru luni. Atunci când a adus-o pe lume pe minunea ei, micuța Eva.

Știrista a preferat în toți acești ani să își ferească viața personală de lumina reflectoarelor. Să fie o prezență foarte discretă și pe rețelele sociale, iar orice eveniment major din viața ei să fie ținut la secret.

Monica Dascălu a născut la 46 de ani și a făcut botezul fetiței în mare secret

Așa se face că jurnalista a început un nou capitol al vieții sale. După ce a decis în urmă cu câțiva ani să pună capăt căsniciei cu Mihai Băjenaru, după zece ani de mariaj.

La scurt timp după, ea a început să trăiască o frumoasă poveste de iubire cu un bărbat mai tânăr ca ea. Iar la vârsta de 44 de ani a devenit prima dată mamă, atunci când li s-a născut prima lor minune, un băiețel pe nume Tudor.

De curând, ea a și-a botezat copilul în mare secret, la eveniment participând mulți apropiați. Însă o singură colegă s-a remarcat la eveniment: Oana Andoni, după cum scrie CANCAN.RO.

Botezul a avut loc în satul Delureni, județul Bistrița-Năsăud. Unde vedeta de la Pro TV și-a petrecut mare parte din copilărie, în grija bunicilor. Nașii micuței Eva au fost Chetuța și Dan, un cuplu de prieteni. Monica Dascălu a copilărit în satul Delureni și de care a rămas, în continuare, apropiată de ei. De la Pro TV, doar Oana Andoni a fost invitată, în fond prietena ei cea mai bună.

Monica Dascălu visa de multă vreme să devină mamă

Pentru jurnalista nelipsită zi de zi de la pupitrul știrilor, viața avea să vină cu multe surprize. Un divorț după zece ani de căsnicie și cei doi copilași ai săi, după vârsta de 40 de ani, alături de un nou bărbat.

De altfel, Monica Dascălu simțea de multă vreme că una din menirile ei în această viață este să devină și mamă. Iar acum trăiește cea mai mare bucurie.

În urmă cu 12 ani, jurnalista vorbea cu emoție despre acest subiect. “Da, viața este o minune și asta reprezintă împlinirea supremă. Nimic nu poate fi mai înălțător ca acest rol de mamă.”, dezvăluia și Monica Dascălu, în cadrul unui interviu acordat în 2011. Atunci când a fost întrebată dacă se vede în rolul de mamă.

Cine e noul iubit al Monicăi Dascălu, după ce a divorțat

Monica Dascălu a divorțat după zece ani de căsnicie cu avocatul Mihai Băjenaru. Cu toate acestea, vedeta TV nu a stat mult timp singură și a decis să își refacă viața alături de un bărbat mai tânăr.

După divorțul în mare secret de fostul soț, vedeta de la PRO TV a ales să își ofere o nouă șansă în dragoste. Ea s-a recăsătorit în secret și acum se bucură de fericirea unei noi familii. În timpul căsniciei cu Mihai Băjenaru, nu a reușit să aibă copii. După mulți ani de încercări și speranțe, prezentatoarea de știri a avut bucuria de a aduce pe lume un băiețel sănătos. Iar de curând și o fetiță.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website