Mulţumesc preşedintelui SUA, echipei sale, Congresului şi tuturor americanilor

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a avut o întâlnire cu secretarul american al apărării, Lloyd Austin, el afirmând într-o postare pe Facebook că au discutat despre situaţia de pe câmpul de luptă, perspectivele şi, respectiv, sprijinul pentru ţara sa. Mulţumesc preşedintelui Statelor Unite, echipei sale, Congresului – ambele partide – şi tuturor americanilor care preţuiesc libertatea la fel de mult ca şi ucrainenii, a transmis liderul ucrainean.

”O întâlnire bună cu secretarul american al apărării, Lloyd Austin. Şi mai ales importantă – înainte de „Ramstein”. S-a discutat despre situaţia de pe câmpul de luptă: apărarea noastră, perspectivele şi, respectiv, sprijinul. Mulţumesc preşedintelui Statelor Unite, echipei sale, Congresului – ambele partide – şi tuturor americanilor care preţuiesc libertatea la fel de mult ca şi ucrainenii”, a scris Zelenski pe Facebook.

Ulterior, Zelenski a transmis în mesajul către popor că mulţumeşte tuturor partenerilor care îi ajută să asigure adevărata restaurare a dreptului internaţional pe pământurile şi mările lor.

”Mulţumim în mod special Statelor Unite pentru sprijinul lor de neclintit. Mulţumim tuturor celor care ajută Ucraina! Mulţumesc tuturor celor a căror sarcină este de a face ca Ucraina, poporul nostru, copiii noştri să fie mai protejaţi. Şi fiecărui soldat ucrainean, fiecărui sergent al nostru, fiecărui ofiţer al Forţelor de Apărare şi Securitate ale Ucrainei – tuturor celor care protejează statul şi cărora le pasă cu adevărat de viaţa umană, – vă mulţumesc! Glorie Ucrainei!”, a spus preşedintele Ucrainei.Sursa

gazduire web gazduire website