„N-a fost așa cum mă așteptam, s-a lăsat cu plânsete”

[ad_1]

Smiley şi Gina Pistol au experimentat recent un moment unic alături de fiica lor. Micuţa Josephine a participat la prima serbare din viaţa ei. Artistul le-a dezvăluit celor care îl urmăresc faptul că lucrurile nu au decurs aşa cum se aştepta. Toate detaliile, mai jos, în articol.

Juratul de la Vocea României a împărtăşit bucuria pe care a trăit-o cu fanii săi din mediul online. Artistul a publicat o fotografie alături de Gina Pistol în dreptul căreia a dezvăluit că au mari emoţii pentru fiica lor.

Smiley: „N-a fost așa cum mă așteptam, s-a lăsat cu plânsete”

La scurtă vreme de la terminarea serbării, Smiley le-a împărtășit admiratorilor experiența pe care întreaga sa familie a trăit-o. Se pare că cei doi părinţi au avut alte aşteptări, însă pe parcurs lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

Cântăreţul spune că repetițiile au ieșit de minune atunci când le-au făcut împreună, acasă, dar socoteala nu s-a potrivit cu cea de la… gradiniţă.

„Tocmai am plecat de la serbarea fiicei mele. Ce să vă spun, n-a fost așa cum mă așteptam, s-a lăsat cu plânsete, dar a fost foarte drăguț. Am făcut dansurile acasă.

Dansurile pe care trebuie să le facem la grădiniță, le-am făcut acasă împreună. Spectacol garantat.”, a spus Smiley, amuzat de situație.

Smiley şi Gina Pistol înainte de serbarea fetiţei

De ce Gina Pistol nu vrea să îi arate chipul fiicei sale

O întrebare pe care cei doi o primesc destul de des este de ce nu-i dezvăluie chipul lui Josephine, așa cum fac mai multe vedete de la noi din țară au ales să facă. Gina Pistol a explicat faptul că nu judecă pe nimeni, însă ea şi Smiley au ales să nu facă acest pas deocamdată, ci să o lase pe fiica lor să decidă dacă vrea sau nu să se expună.

„Este încă un suflet foarte tânăr. Nu știu câți oameni vor înțelege – nu vreau să o expun la această energie pe care o simți… Gândurile oamenilor care vin spre o poză sunt foarte diferite.

De ce să fac asta? Să-mi validez copilul, să primesc like-uri? Poate ea nu-și va dori asta.

Eu simt asta de când am început relația cu Andrei, ne luptăm cu tot felul de energii mai puțin bune, simțim asta. Așa simțim noi că o protejăm pe ea”, a dezvăluit Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website