Naba, bomba sexy de la „Cursa iubirii” este pasionată de tatuaje! „Am acoperit un accident cu motorul. Și 4 operații nereușite!”

[ad_1]

Naba, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” și participantă la „Cursa iubirii” de la Prima TV a recunoscut că s-a oprit din numărat după tatuajul cu numărul 20.

Bruneta sexy spune că are tatuate pe corp adevărate povești de viață. “Familia, multe lucruri prin care am trecut. Sunt poveștile mele. Pe unele am să le scot pentru a face pace cu trecutul de tot. Unele tatuaje vorbesc despre loialitate, în unele zone am acoperit un accident cu motorul. A! Și 4 operații nereușite”, ne-a spus Naba pentru Ciao.ro

Naba Salem, fost concurentă de la „Bravo, ai stil” este, alături de iubitul ei, Codruț, una dintre participantele la „Cursa iubirii”, show-ul care începe în toamnă la Prima TV. Pasionată de dans, step-up și sporturi extreme, Naba a încins spiritele în competiție. Ne-a mărturisit că s-a înscris în show-ul ce are un premiul de 15.000 de euro „sâcâită” fiind de iubitul ei.

„Relația mea… e o relație de nebuni. Așa e când începe prin prietenie, se termină tot prin prietenie”.

Din culisele emisiunii am aflat că Naba a fost supusă la probe fizice dificile, dar cel mai greu a fost când a experimentat…locuitul la cort. După ce a apărut într-o serie de videoclipuri, Naba a trebuit să se lupte cu prejudecățile.

„Mereu…constant și consistent… dar mi-a fost greu când am fost mică, cu cât am crescut, cu trecerea timpului a început să nu mă mai intereseze absolut nimic negativ venit din exterior. Oamenii vorbesc din frustrare și răutate… prejudecățile sunt problemele lor și traumele nerezolvate!”

Vrea să câștige „Cursa iubiri” și să cucerească internetul.

„Mă văd mult mai implicată pe partea muzicală și YouTube, cu mult mai multă experiență, mult mai multe reușite și realizări…și poate și un bebe! De ce nu?”, a mai adăugat adevărata bombă sexy din competiția „Cursa iubirii”.

Ce se va întâmpla la „Cursa iubirii”?

• Adrenalină, tensiune, situații neprevăzute, întâmplări la limită într-o premieră de televiziune.

• 12 cupluri luptă pentru premiu, dar trebuie să demonstreze mai întâi că sunt învingători în propria poveste de dragoste.

• Răsturnări de situații în decoruri inedite, filmate în unele dintre cele mai frumoase regiuni ale României.

În această toamnă, Prima TV va număra învingătorii. E vremea competiției pentru testul suprem dat iubirii. Cursa iubirii este o competiție în care 12 cupluri întră în aventura vieții lor, un reality show săptămânal, ale cărui filmări încep în curând. Emisiunea este un format propriu, o producție Prima TV.

12 cupluri intră în aventură, dar aventura le va demonstra dacă sunt cu adevărat un cuplu. Pot face față provocărilor? Se pot susține unul pe altul în momente de tensiune maximă? Nervii vor ceda ușor, lacrimile vor curge, competiția va atinge cote nebănuite și va genera situații la limită. Toate acestea se vor vedea în show-ul ce va fi difuzat în prime time, în toamnă, la Prima TV. Concurenții pleacă în aventură prin țară, iar în exercițiul de a se testa ca și cuplu vor avea alături un psiholog cu ani mulți de experiență în terapia de cuplu. Acesta îi va îndruma și ajuta să înțelegă cum își pot consolida relația. Dacă, la final, vor demonstra că pot fi o echipă redutabilă, luptând cu succes, vor încasa și premiul cel mare – 15.000 de euro și o vacanță de o săptămână pe o insulă exotică.

Ghidul celor 12 cupluri și prezentatorul reality show-ului va fi Cove (Gabriel Coveșeanu)

“Abia aștept să cunosc cuplurile și să le ghidez pe drumul spre premiul cel mare. ‚Cursa iubirii” e un format unic de televiziune și mă bucur că am fost ales să prezint show-ul acestei toamne de la Prima TV. Vom avea, cu siguranță, parte de zâmbete și de neprevăzut, vom vedea lacrimi de bucurie, dar și de tristețe. Telespectatorii vor fi parte din show, își vor alege favoriții și îi vor susține în toată competiția. Ce contează cu adevărat este că, la final, va câștiga Iubirea!”, spune, încântat, Cove.

De la producătorii celui mai longeviv și iubit reality show de la Prima TV, „Schimb de mame”, vine promisiunea unei toamne pline de aventură, de răsturnări de situație, de momente amuzante și tensionate. În fiecare episod, cuplurile vor fi supuse unor probe eliminatorii care le vor testa rezistența fizică, abilitatea de a lucra în echipă, dar și relația de cuplu, pusă la încercare în fața celor mai neașteptate provocări.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website