Nea Mărin, pus pe hold de Antena 1. Vedeta TV a acceptat să fie într-un al juriu

[ad_1]

Nea Mărin a luat o pauză de la emisiunea care la consacrat la Antena 1. Vedeta TV a fost pusă pe hold, împreună cu tot ceea ce înseamnă show-ul „Poftiți pe la noi”.

Nea Mărin nu stă, chiar dacă nu mai filmează pentru moment pentru „Poftiți pe la noi”de la Anetana 1. Vedeta TV a acceptat să fie jurat într-un concurs internațional de dans. Mai mult, artistul merge la evenimente și acceptă contracte de imagine.

În ceea ce privește emisiunea „Poftiți pe la noi”, la timona căreia se află de mai bine de 14 ani, Nea Mărin a oferit primele declarații, după ce CANCAN.RO a dezvăluit, în exclusivitate, motivul pentru care filmările nu au fost reluate.

Nea Mărin, pus pe hold de Antena 1

„Încă nu am fost anunțat când se vor relua filmările. Nu știu nimic, aștept o discuție cu producătorii, care au fost plecați. Eu tot timpul am însă activitate. Acum sunt într-un juriu internațional”, a declarat Nea Mărin în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Îndrăgita vedetă TV a cutreierat țara-n lung și-n alt, cu emisiunea sa, care a debutat în urmă cu 14 ani sub titulatura de „Serviți vă rog”, și care apoi a devenit, la Antena 1, „Poftiți pe la noi”.

Acest show i-a consolidat totodată relația de prietenie pe care o are cu Liviu Vârciu, prezent în toate emisiunile sale.

Filmările, amânate din cauza show-ului… America Express

CANCAN.RO a aflat însă care e motivul real pentru care  s-a ajuns la această situație. Totul are legătură cu un alt show bine poziționat al Antenei 1, „America Express” și cu producătoarea acestuia, nimeni alta decât Mona Segal.

„Mona Segall a fost plecată cu America Express. De aceea, filmările vor fi reluate în toamnă. Show-ul va continua, nu se pune problema scoaterii sale din grilă”, a declarat o sursă din trustul INTACT, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website