Nick de la N&D este extrem de mândru de fiica lui! Andreea are medii mari și învață foarte bine

[ad_1]

Îl consideră „cel mai bun tată din lume”, iar el, la rândul său este tare mândru de fiica lui adolescentă. Nick de la N&D are o super relație cu fiica lui, Andreea Marin. Cei doi sunt foarte buni prieteni, colaborează împreună pe plan muzical și pregătesc multe suprize! Ciao.ro  a stat de vorbă cu fiica lui Nick la un eveniment la care cei doi au venit împreună și am aflat cât de mult își iubește tatăl Andreea dar și cu ce medii a încheiat clasa a IX-a!

Andreea, cum a fost primul an de liceu?

Am încheiat anul cu niște medii foarte mari și ce îmi pare rău  este că a trecut foarte repede.

Înțeleg că tatăl tău nu este un părinte care să te preseze la învățătură?

M-a lăsat să-mi găsesc singură pasiunile și să mi le cultiv, să mă dezvolt în ceea ce vreau eu să fac și nu a pus așa multă presiune să am note maxime.

Către ce domeniu te îndrepți? Ce ți-ar plăcea să faci?

Mi-ar plăcea mai multe domenii: cel artistic, de make-up, muzică și cam atât. Mai cânt cu tatăl meu și probabil va veni momentul meu într-o zi!

Am terminat clasa a 9-a, nu am o viziune încă pe mai departe către facultate, încerc să mă bucur de moment.

Nick de la N&D este extrem de mândru de fiica lui!

De câte ori te-ai îndrăgostit în liceu?

Nu  m-am îndrăgostit în liceu. Sunt cu un băiat din școala generală, care a fost  cel mai bun prieten al meu timp de 4 ani și acum suntem împreună. Tatăl meu este foarte liniștit în această privință mai ales că au pasiuni comune – muzică, apărături, lumini, deci se înțeleg foarte bine.

Cum l-ai descrie pe tatăl tău? Ce ai moștenit de la mama ta?

Tatăl meu este foarte sufletist și face lucrurile cu pasiune, asta mi-a plăcut foarte mult la el! Mă mai certă câteodată e și normal mai ales cu această generație a noastră foarte complicată, dar suntem foarte buni prieteni. De la mama am moștenit fizionimia și cred că inteligența pentru că ne place matematica.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website