Noi imagini de senzație cu ”Obosilă”, primarul din Turda care sforăie

[ad_1]

Un personaj care face deliciul presei din Cluj, primarul orașului Turda, Cristian Matei ajunge foarte des în atenția publicului. 

Noi imagini de senzație cu ”Obosilă”. Nu datorită modului în care își ”gospodărește” teritoriul, ci pentru felul în care se face de râs în zilele lui nu tocmai bune.

Primarul Cristian Matei a cunoscut celebritatea atunci când o țară întreagă a râs de el pe Facebook, după ce a fost filmat în timp ce dormea dus în timpul unei ședințe.

Noi imagini de senzație cu ”Obosilă”

”Obosilă”, cum a  fost poreclit ulterior de presa locală, a lovit din nou, în urmă cu circa cinci ani, atunci când s-a urcat în limuzina lui cu tapițerie din piele, un BMW X6, și a pornit spre București. Vremurile erau destul de nasoale, după cum reamintește și acum ziardecluj.ro,cu inundații foarte mari.

În calea lui ”Obosilă” nu a stat însă nimic, chiar dacă a fost avertizat că ”gipanul” lui ”icsșașe” va rămâne  împotmolit.

Normal că n-a trecut, și a rămas blocat cu mașina în viitură, de s-a făcut iar de toată rușinea. A chemat lumea un buldozer ca să-l salveze pe ”Obosilă” din mașina înțepenită, însă el, probabil, era mai îngrijorat ca i s-a stricat pielea gipanului de 100.000 de euro.

Probabil că doar Gigi Beccali s-a mai făcut în halul ăsta de râs, atunci când a încercat să îndrepte portiera Maybach-ului cu o rangă.

https://www.youtube.com/watch?v=2c8E72kMGS0[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website