„Noi ne simțim fericiți în trei!”

[ad_1]

Cristi Brancu nu vrea vacanțe în 2. Prezentatorul Prima Tv nu s-ar simți atât de bine într-un concediu doar cu soția, Oana Turcu, și fără fiul lor.

Cristi Brancu își face vacanțe doar cu soția și fiul. Prezentatorul „Exclusiv VIP” de la Prima Tv spune că nu i-ar tihni o vacanță doar cu soția, asta pentru că i-ar simți cumplit lipsa fiului, Tudor. Vacanțele lor sunt perfecte atunci când merg toți 3, după cum ne-a dezvăluit.

Cristi Brancu, vacanțe cu soția și fiul. Unde pleacă?

Cristi, abia ai revenit de la mare. Dar nu din vacanță. Timp de o lună, emisiunea ”Exclusiv VIP” le-a adus telespectatorilor PRIMA TV o ediție estivală de la Cap Aurora și Costinești. Cum a fost întreaga experiență?

A fost minunat, pentru că a fost alt vibe! Studioul predispune să stai pe canapea, dar la mare nu am avut stare. A fost o bucurie pentru mine să descopăr că partea de sud a litoralului este refăcută și frumoasă. Am cântat, am dansat, ne-am jucat cu toate vedetele care au putut veni la mare. De altfel, îi mulțumesc mării pentru această stare!

Vine și vacanta pentru tine, pentru Oana și fiul vostru. Unde planificați să mergeți în concediu?

Avem o vară plină. Tudor a câștigat un premiu la un concurs de public speaking la Mirunette Education și va fi pentru o săptămână cu bursa la Cambridge. Apoi, ne vom mai muta puțin în zona mediteraneeană.

Cine a avut ideea destinației alese pentru emisiune?

Ne-am dorit să facem ediții speciale de pe litoral, dar vizionarul a fost proprietarul Prima TV, domnul Adrian Tomșa, care ne vedea mereu lângă mare. Și a avut, ca de obicei, dreptate!

„La mare, la Mangalia, pe 8 Martie 2008, ne-am dăruit inelele de logodnă. La mare, la Tel Aviv, în Octombrie 2008, ne-am căsătorit. La mare, în Malta, ne-am iubit și s-a născut nouă luni mai târziu Tudor”

Pe voi, ca și familie, vă leagă amintiri unice de anumite locuri din lumea asta. Însă, spune-ne care este cea mai de suflet amintire a voastră și de ce.

Marea este parte din povestea noastră. La mare, la Mangalia, pe 8 Martie 2008, ne-am dăruit inelele de logodnă. La mare, la Tel Aviv, în Octombrie 2008, ne-am căsătorit. La mare, în Malta, ne-am iubit și s-a născut nouă luni mai târziu Tudor. An de an, suntem lângă mare.

Oana ți-a făcut vreodată vreo surpriză tursitico-romantică?

Pe 9 martie, am împlinit 50 de ani. Nu am știut că Oana ne pregătise o excursie minunată la Milano, cu o cazare superbă lângă Scala și cu rezervări speciale. M-am simțit răsfățat.

Dar tu ei? Unde și de ce?

Eu i-am răspuns Oanei cu o excursie-surpriză la Roma, în minivacanța de 1 Iunie. Iar cea mai frumoasă seară a fost când am luat bilete la concertul lui Zucchero la Terme di Caracalla.

Ce vă place cel mai mult să faceți în concediu?

Ne place să vedem locuri frumoase, îngrijite, elegante, în care să ne odihnim, să vizităm locuri istorice, să facem tot ce ne place. Vacanțele ne hrănesc. Plimbare, sport, bucurie.

Cristi Brancu: „Avem grijă să avem momente foarte frumoase în 2”

Care este preferata voastră: vacanța de vară sau cea de iarnă? De ce?

Până acum doi ani, vacanța de vară era preferata, fără discuție. De altfel, în Decembrie alegem o călătorie undeva, la soare și plajă. Dar de când Tudor s-a îndrăgostit de schi, mergem la munte cât se poate de des, când e zăpadă. Avem prieteni buni la Poiana Brașov.

Dacă ar fi să o asociezi pe Oana, soția ta, cu un loc din lumea asta, care este acesta și de ce?

Oana are o parte din inimă în Italia. Brand-ul său de cosmetice naturale profesionale se fabrică la Genova. Vorbește italiana, simte în italiană, iubește tot ce înseamnă Italia – cultura, muzica, gastronomia, clima.

Știm că sunteți mereu în formulă completă de 3. Nu vă e dor și de escapade romantice, doar în 2?

Nicidecum. Avem grijă să avem momente foarte frumoase în 2. Sigur că se poate, câtă vreme știi să te organizezi. Însă, vă spun că nu m-aș bucura de orice loc de pe lumea asta dacă nu l-am vedea prin ochii lui Tudor! Noi ne simțim fericiți în 3!

Foto: Prima Tv / Arhiva

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website