„Nu am apucat să îi spun că…”


Ana-Maria Barnoschi este răsfățată de iubitul ei și trăiește alături de el cea mai frumoasă poveste de dragoste. Vedeta de la “Roata Norocului”, emisiune de la Kanal D, a avut parte de o supriza de proporții de ziua ei.

Iubitul i-a făcut cadou o vacanță la Portofino, locație unde Ana-Maria își dorea de multă vreme să o ajungă.

Ana-Maria Barnoschi ne-a dezvăluit detalii despre proiectele sale, dar și secrete din viața personală. Ce spune despre nunta cu iubitul și despre copiii pe care și-i dorește, regăsiți în interviul de mai jos.

Ana-Maria Barnoschi, despre cel mai mare regret din viața ei

Ce sfaturi ai pentru tinerii care își doresc să urmeze o carieră în televiziune?

Nu sunt în măsură să dau sfaturi dar cred că, indiferent de carieră, muncă, determinarea, perseverența, ambiția și implicarea sunt ingrediente cheie pentru a avea succes. În cazul televiziunii, oamenii văd produsul final, strălucirea, însă în spatele fiecarui proiect este foarte multă muncă, se află o echipă de oameni care știe foarte bine ce are de făcut pentru că ceea ce se vede în casele oamenilor să fie la cele mai înalte standarde.

Cum reușești să menții un echilibru între viața personală și carieră?

În momentul în care mi-am găsit eu echilibrul în viața personală am reușit să echilibrez și restul lucrurilor. Totul se întâmplă în timp și este nevoie de lucru cu tine însuți / însăți pentru acest echilibru, indiferent că vorbim de viața personală sau profesională.

Care este cel mai mare regret pe care îl ai?

Cel mai mare regret este că, poate, nu am petrecut suficient de mult timp cu tata sau că, poate, nu am apucat să îi spun suficient de mult :”Te iubesc”.

Cum reacționeaza fanii tăi cand te întâlnești cu ei pe stradă, la shooping, etc?

Oamenii sunt foarte entuziasmați și veseli și în general își doresc să facem o poză. În general mă întreabă despre sau îmi spun că mă urmaresc pe rețelele de socializare. Nu am avut experiențe neplăcute niciodată, pe mine mă bucură aceste interacțiuni.

Cum gestionezi critica și feedback-ul negativ în mediul online?

Am avut  o perioadă, la început, când mă afecta toată treaba asta. Mi-am dat seama că aceste critici nefondate sau un feedback negativ nejustificat nu sunt despre mine, ci despre cei care le emit, despre felul în care percep ei lucrurile și despre cum văd ei viața. Dacă își doresc să își încarce viața cu sentimente negative, nu sunt în măsură să gestionez acest aspect. Dacă acel comentariu negativ conține o parere pertinentă, îl iau ca atare.

Când va face nunta: „Nu am apucat să îi spun că…”

Ce planuri sau proiecte ai în viitorul apropiat?

Momentan filmările pentru „Roata Norocului” s-au terminat și am, în fiecare weekend, o rubrică în cadrul emisiunii „Teo Show”. În rest sunt activă pe toate platformele de socializare.

Pe când nunta? V-ați gândit deja cum o să arate acea zi specială din viața voastră?

Nu am stabilit încă data nunții. În ceea ce mă privește m-am gândit încă de când eram mică la cum va arăta acea zi specială din viața mea și am tot felul de gânduri în privința asta. Voi vedea ce voi pune în aplicare și cu ce voi veni nou când va veni momentul.

Îți dorești copii?

Da, îmi doresc o fetiță.

Care a fost cea mai extravagantă vacanță pe care ai avut-o? Dar cea mai neplacută amintire legată de peripețiile întâmpinate în vacanță?

Chiar recent, în ultima vacanță, am avut parte de o peripeție. Am primit un mail dimineața de la compania aeriană prin care mă informau că zborul are o întârziere de două ore. Ceea ce nu am înțeles și m-a enervat destul de tare a fost că check-in -ul se închidea la aceeași oră ca în zborul inițial, chiar si in condițiile în care acesta fusese amânat.

Unde va petrece vacanța

Nu am înțeles de ce trebuie să fiu la aceeași oră la aeroport. Cele două ore de întârziere s-au făcut șase ore și jumătate, ore petrecute în aeroport. Într-un final au anulat zborul. Am fost nevoită să cumpar bilet pentru a doua zi, pentru că nu s-a repartizat o altă aeronavă în ziua următoare. Asta este una dintre cele mai neplăcute peripeții.

Nu pot spune că am vacanțe extravagante. Prefer să am mai multe vacanțe într-o limită decentă a bugetului, decât una extravagantă, de lux.

Cum ai reușit să-ți menții forma și să ai un stil de viață sănătos? Ai vreun secret pe care să-l împărtășești cu noi?

În primul rând mă ajută metabolismul. Nu am fost niciodată, dar niciodată mai plinuță. Am fost, din copilarie, foarte slabă. Am haine în șifonier de acum 10, 15 ani care îmi vin perfect și acum. Încerc să am și un stil de viață sănătos, să nu mai mănânc atât de mult fast food pe cât mâncam acum câțiva ani. Merg la sală, pentru că sportul este indicat atât pentru corp, cât și pentru minte.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

gazduire web gazduire website