„Nu are voie să se expună la soare pentru că și-a făcut…”

[ad_1]

Marina Nițoiu fuge cu fetele la mare! Fără soț! Bărbatul nu are voie să se expună la soare după intervenția pe care și-a făcut-o.

Marina Nițoiu își face de cap la mare, cu gașca de fete! Prezentatoarea Focus Sport de la Prima Tv își lasă soțul acasă pentru acesta nu are voie se expună la soare. Cel puțin momentan, după cum ne-a declarat.

Marina spune jumătatea ei și-a făcut implant de păr, iar medicii i-au interzis expunerea la soare. Vedeta Prima Tv și-a organizat o mini vacanță cu prietenele ei, la Vamă. E fericită a scapăt și de orteza la picior pe care a purtat-o câteva săptămâni bune după mica accidentare.

Marina Nițoiu, pleacă la mare fără soț! De ce nu o însoțește?

Marina, singură la petrecerea revistei Avantaje?

De data asta singurică la eveniment. De fapt nu singurică, sunt cu gașca de la Prima TV, cu colegii. Încercăm să ne bucurăm de acest eveniment pentru că în ultima vreme, sincer nu prea am ieșit la evenimente. La cel recent, la VIVA!, nu am fost pentru că am suferit o mică accidentare. Am o entorsă la picior, port orteză, acum nu o am la picior, azi e pentru prima dată când am dat-o jos după 3 săptămâni. Și sincer mă simt tare ciudat. De aceea nici nu port tocuri deocamdată, pentru că nu am voie. Merg cât se poate de atentă, încerc să merg cu grijă ca nu cumva să…

Ce ai pățit mai exact?

O mică entorsă, o mică accidentare. Se mai întâmplă și asta mă ține departe deocamdată. Asta mă ține departe de echitație, de drumețiile pe munte mai ales că acum e vremea frumoasă. Mai ales că sunt liberă în weekend, ador să fac lucrul ăsta, drumeții pe munte. Și am o grămadă de locuri în care vreau să ajung în vara asta pe munte. Mai aștept puțin, mai fac puțină fizioterapie și sper eu, în curând să ajung și la echitație, și pe munte.

Bine că n-am avut alte complicații. Doar trebuie să port orteza. Și la muncă am un cadru special că nu pot să port tocuri.

Ți-ai schimbat ținutele, stilul vestimentar, ca să poți purta încălțăminte fără toc?

Cadru american, nu mi se văd pantofii. Dacă se întreabă cumva telespectatorii de ce nu mi se văd pantofii este pentru că deocamdată port doar adidași pentru că am acea orteză. Am mai postat pe Instagram-ul meu că sunt accidentată, dar evident că la televizor nu pot să apar cu ea așa. De aceea am un cadru special, se ia un prim-plan mai des cu ocazia asta.

„Vara asta mi-aș dori în primul rând să vizitez mai des țara noastră”

Cum arată vara pentru tine?

Vara asta mi-aș dori în primul rând să vizitez mai des țara noastră. Sunt multe locuri pe care încă nu le-am văzut, de exemplu acum câteva zile, am fost în Deltă pentru prima dată. Am fost fascinată de locul ăsta, avem o grămadă de lucruri frumoase la noi în țară și chiar mi-am propus pentru vara asta să ajung mult mai des și să văd locuri pe care încă nu le-am văzut. De asemenea, castelul Corvinilor îmi doresc foarte tare să îl văd. Sper să ajung și în partea aceasta de țară. La Sighișoara nu am ajuns niciodată. La Viscri am fost o singură dată, nu am stat prea mult, și sunt curioasă să văd pe unde se plimba Regele și ce îl atrage la zona asta.

Pe lângă excursii în țara noastră îmi doresc foarte mult să ajung să îmi văd fratele. Fratele cel mare locuiește de peste 20 de ani în altă țară, în Spania, e mai greu să ne vizităm așa de câte ori vrem. Ni se face dor chiar dacă ne sunăm video-call. Am și doi nepoți după care mor, băiețelul face enduro, eu recent m-am apucat de școala de șoferi, să îmi iau permis pentru categoria A.

Când am fost la ei în luna Noiembrie, anul trecut, m-au dus pe circuit și m-am dat și eu cu motorul. Și eram super mândră în primul rând de el că l-am văzut pentru prima dată ce poate să facă pe circuit, e super avansat. Și m-a învățat și pe mine câte ceva. Mâine-poimâine mă vedeți pe motor, așa visez.

Marina vrea dea de permis pentru motor

Pe motor e mai simplu, te strecori în trafic ușor. Ajung la muncă mai repede. Așa stau în mașină cu orele. Dar chiar mă gândesc să încep să vin cu motorul la muncă. Dar deocamdată să îmi iau permisul. Acum s-a dat și noua lege care te ajută să îți iei motorul mai repede, daca ai carnet de conducere cu B și faci 10 ore și ai o anumită experiență de câțiva ani, poți să îl iei mult mai repede, sunt niște condiții.

Să se pregătească soțul cu un cadou… un motor?

Sper doar. Urmează ziua lui, trebuie să mă pregătesc eu. Până în Martie mai e, strângem bani ca să ia ceva bun.

Vrei să faci școala, vrei să-ți iei motor… ce planuri mai ai? Pe partea personală… la un bebe te-ai gândit?

Bebe, da. Ne gândim la bebe, lucrăm la bebe, nu știu ce să zic, când o vrea Dumnezeu, noi îl așteptăm. Suntem pregătiți pentru el, toate la timpul lor până la urmă. Când o să vrea Doamne-Doamne, noi aici suntem.

Marina Nițoiu: „O să merg cu fetele la mare”

Vara asta la noi pe litoral ajungi?

Da. Îmi doresc foarte tare să fac asta, mergem în primul rând cu gașca de la Prima TV pentru că vom fi acolo cu toții. Avem emisiuni de acolo așa că telespectatori care vor fi la mare, îi așteptăm să treacă pe la noi. Și o să merg și cu fetele la mare.

Și pe soț nu-l iei?

Îl las acasă deocamdată, nu are voie să se expună la soare. Nu are voie pentru că și-a făcut un implant de păr și încă este în timpul tratamentului, așa că soarele pentru el ar trebui să fie mai puțin.

Așa că o să îmi fac de cap cu fetele la mare, cu “gilimelele de rigoare”.. îmi fac de cap (râde – n.r.). Chiar vreau să ajung cu fetele în Vamă și să ajungem poate și prin alte părți, dar nu foarte departe. Așa în weekend.

Te sună soțul cu video-call.

Eu oricum am trăit la un moment dat trei ani de zile la Viena și ne sunam cu video-call zilnic.

Țin minte când eram la Viena ne sunam în fiecare zi cu video-call, luam masa împreună, puneam telefonul, practic nu eram în aceeași casa. Veneam o dată la două săptămâni acasă că altfel s-ar fi deteriorat relația.

Cât am fost plecată nu l-a furat niciuna.

 

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website