”Nu aruncați cu bani pe geam, fetelor!”

[ad_1]

Chiar dacă este evazivă atunci când este întrebată dacă a apelat la operații estetice, Loredana Groza lasă de înțeles mai nou că până acum aceste proceduri nu au fost o soluție pentru felul în care arată. Ba din contră, spune ea, pune accent pe sport pentru a arăta mai bine. 

Loredana Groza s-a reinventat în ultimii ani, și nu doar muzical, iar felul în care arată acum a stârnit multe controverse. S-a speculat de multe ori faptul că artista ar fi recurs la operații estetice, însă aceasta nu a confirmat niciodată că ar fi apelat la astfel de proceduri.

Cântăreața în vârstă de 52 de ani a explicat, mai nou, cum anume ar fi ajuns să arate mai bine ca niciodată.

Timpul pe care-l investesc, nu prea mult, e extrem de bine rânduit. Nu merg des la cosmetică, nu-mi permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătosă.

Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenții. Dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncați cu banii pe geam fetelor, domnilor…”, a mărturisit Loredana Groza pentru impact.ro.

Loredana Groza va ”împușca” 100.000 de euro într-o săptămână

Artista a devenit un ”must have” la petrecerile cu ștaif din Capitală, dar și din afară.

De exemplu, Droopy, unul dintre cei mai influenți afaceriști din București, a rupt gura târgului cu cel mai tare party al verii, organizat în incinta de la „Brasserie”. Iar diva a fost ”cireașa de pe tort”!

Loredana a fost ”antamata” și pentru un party organizat în Grecia. Dragoș Buriu, CEO Newton Slots și Winner Online, un băiat deștept din industria jocurilor de noroc, a organizat o petrecere fabuloasă într-o locație exclusivistă din Mykonos. A fost, probabil, cel mai tare chef organizat, în 2022, de un român în afara țării. Acolo, Loredana Groza a fost oaspete special!

Așadar, ultimul an a fost prolific pentru cântăreață. Care a avut pe bandă rulantă concerte și invitații la petreceri private. Cel mai mare ”tun” pe care îl va da în această vară este, însă, de 100.000 de euro. Bani pe care îi va câștiga într-o săptămână!

Se va întâmpla la începutul lunii august, atunci când are programate nici mai mult, nici mai puțin de 10 concerte în 7 zile! Iar onorariul artistei este de cel puțin 10.000 de euro pe eveniment.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website