„Nu credeam că sarcina la 40+ poate…”

[ad_1]

Cristina Bălan, primele imagini cu fetița ei într-un pictorial de familie. Artista împreună cu soțul ei, Gabriel, dar și cele trei minuni din viața lor, au fost protagoniștii unui pictorial realizat de VIVA!, ocazie cu care cei doi părinți au apărut public pentru prima dată alături de mezina familiei.

Cristina Bălan, primele imagini cu fetița ei într-un pictorial de familie

Micuța Nadeea Sofia are deja 6 luni de viață și, deși credeau inițial că viața lor va deveni mai grea, odată cu venirea pe lume a fetiței lor, sufletul familiei s-a umplut cu și mai multă bucurie.

„Nu știu când a trecut timpul, îți mărturisesc că am senzația că zboară, efectiv. Mai ieri nășteam, înainte de asta aveam o burtică superbă… și acum am bebeluș care acuși va mânca hrană solidă. Iar eu sunt încă euforică, de parcă aș avea infuzie de oxitocină, serotonină și dopamină încontinuu. Nu credeam că sarcina la 40+ și apoi mămicia la această vârstă pot fi atât de împlinitoare și atât de frumoase.”, a declarat Cristina Bălan pentru viva.ro.

Cum s-a schimbat viața Cristinei Bălan de când e mamă de trei copii? Soțul ei, Gabriel Bălan, cel mai de preț sprijin al artistei, a povestit pentru Ciao.ro cât de mult le-a luminat viața fetița lor, Nadeea Sofia, care are aproape 2 luni și jumătate acum și cum au primit-o acasă frățiorii ei, Toma și Matei, dar și de ce a fost, la un moment dat, certat cu Dumnezeu!

Gabi, cum e atmosfera la voi acasă după ce a venit bebelina, Nadeea Sofia, în familia voastră?

Dacă eliminăm din discuție oboseala noastră, a părinților, mai ales pe cea a Cristinei, având în vedere că o alăptează pe minunea noastră la cerere, categoric vorbim despre o atmosferă generală de fericire. Atât noi cât și picii noștri suntem de-a dreptul îndrăgostiți de minunea care este Nadeea.

Cristina Bălan, o mămică răsfățată!

Cum v-ați acomodat cu toții la noul vostru program? 

Începutul, trebuie să recunosc, a fost puțin mai dificil, având în vedere că cei doi năzdravăni ai noștri au în continuare nevoie de atenția noastră permanentă. Dar deja ne-am intrat în ritm și băieții caută și ei pe cât posibil să ne mai ușureze munca. Bineînțeles, în anumite limite pentru că, nu-i așa, sunt totuși doi băieți cu chef de joacă și valențe de Dl. Goe, uneori.

Ce spun băieții, Toma și Matei? Cât de încântați sunt de surioara lor, căreia i-au ales și numele, de altfel? 

Rar se întâmplă să se trezească Nadeea fără ca ei să nu se lipească instant de ea, să încerce să o liniștească după modelul văzut la noi.

Cum o răsfață? 

„Gata, iubita, nu te supăia (supăra)!” e fraza cel mai des folosită de picii noștri atunci când ea începe să plângă. Clar „iubita” este alintul cel mai des folosit de ei. Aa, și ar mai fi „Liuliuc”, alint pe care îl folosim noi destul de des și implicit l-au preluat și ei. Citește tot articolul aici.

Sursa foto: Viva si Instagram

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website