‘Nu este vorba despre faptul că o moarte abstractă şi-a găsit victima, ci că nişte ticăloşi în carne şi oase au făcut-o!’

Liderul partidului Rusia Justă, pro-Kremlin, apreciază că Evgheni Prigojin „îi deranja pe mulţi”!

Liderul partidului pro-Kremlin Rusia Justă, Serghei Mironov, a dat asigurări joi că şeful grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, aflat la bordul unui avion care s-a prăbuşit miercuri în centrul părţii europene a Rusiei, „îi deranja pe mulţi”, transmite EFE, informează Agerpres.

„Prigojin îi deranja pe mulţi în Rusia, în Ucraina şi în Occident”, a scris Mironov pe Telegram.

Potrivit politicianului rus, „la un moment dat, numărul inamicilor (lui Prigojin) a atins apogeul”.

„Prin urmare, în cazul lui Prigojin, nu este vorba despre faptul că o moarte abstractă şi-a găsit victima, ci că nişte ticăloşi în carne şi oase au făcut-o”, a spus el.

Mironov i-a avertizat pe aceşti oameni că, „oriunde s-ar afla, pedeapsa va fi inevitabilă”.

Liderul Rusiei Juste s-a făcut astfel ecoul acuzaţiilor răspândite pe reţelele de socializare, potrivit cărora avionul lui Prigojin a fost doborât de o rachetă sau de explozia unei bombe amplasate în interiorul aparatului de zbor.

Context

Avionul privat de tip Embraer la bordul căruia se afla şeful Grupului Wagner s-a prăbuşit miercuri după-amiază în regiunea Tver, la nord de Moscova, în timp ce se îndrepta din capitala Rusiei spre Sankt Petersburg.

Toţi cei 10 pasageri şi membri ai echipajului aflaţi la bordul aeronavei şi-au pierdut viaţa în accident, ale cărui cauze sunt deocamdată necunoscute.Sursa

gazduire web gazduire website