O profesoară din Constanța a ajuns la ore moartă de beată și s-a prăbușit peste mașini

Scene absolut incredibile la Constanța, acolo unde o profesoară a ajuns la ore moartă de beată. Când a încercat să intre în școală, femeia nu a mai putut menține direcția și s-a prăbușit peste mașinile din curtea școlii. Scenele s-au petrecut la Colegiul Mihai Eminescu, acolo unde predă profesoara de Română.

Profesoara a fost dusă în biroul directorului unității de învățământ, a fost anunțată familia, iar soțul a venit să o conducă acasă.

Contactat telefonic de către reporterii adevarul.ro, inspectorul general al ISJ Constanța, Sorin Mihai a spus că a fost informat despre incident, de conducerea liceului că profesoara de română a venit „într-o stare specială” să le predea elevilor.

Din discuția purtată cu cei din conducerea unității reiese că a mai existat un incident anul trecut, tot cu doamna profesoară, în urma căruia a fost în concediu fără plata în perioada 19 septembrie 2022- 31 august 2023. Cu privire la incidentul de astăzi, de luni se va declanșa o cercetare disciplinară la nivelul colegiului”, a afirmat inspectorul general Sorin Mihai, citat de adevarul.ro.Sursa

gazduire web gazduire website