Pantoful prezentat de Littleshoes.ro

Pantoful este format din patru parti si adica din partea superioara, brantul, talpa exterioara si calcaiul.

Partea superioara  trebuie sa fie facuta din piele, panza sau materiale mai noi din plasa. Picioarele copiilor transpira foarte mult, iar partea superioara a pantofilor trebuie sa fie din materiale respirabile. Pielea sau panza permite piciorului sa respire.

Brantul este necesar sa fie din material absorbant. Branturile captusite sunt bune, dar majoritatea copiilor nu au nevoie de un suport special pentru arcul piciorului. Toti copiii mai mici de 16 luni au picioarele plate si dezvolta pe deplin un arc pana la varsta de 6-8 ani.

Talpa exterioara ofera pantofului tractiune, amortizare si flexibilitate. Talpile exterioare plate faciliteaza inceperea mersului.

Calcaiul nu sunt necesar pentru copii mici. Copiii mai mari pot purta pantofi cu toc, dar nu ar trebui sa fie mai mari de un centimetru, deoarece acest lucru poate face ca piciorul sa alunece inainte, strangand degetele de la pantof.

Pantoful potrivit

Anumite tipuri de pantofi sunt potrivite pentru varsta copilului dumneavoastra. Bebelusii  au nevoie de pantofi. Au nevoie de papuci sau incaltaminte de care sa nu le lege picioarele. Pantoful trebuie sa fie flexibil, mai degraba decat sa ofere un suport rigid si este foarte important ca pantoful sa aiba forma piciorului copilului. Functia unui pantof la aceasta varsta este caldura si protectia. Alegeti un pantof usor, deoarece copiii la aceasta varsta, tind sa foloseasca multa energie pe jos. Un pantof din piele sau panza este mai sigur. Copiii mici pot merge desculti intr-un mediu protejat, cum ar fi in interior. Copiii mici ar trebui sa aiba tocuri plate la pantofi.

Stilul si potrivirea pantofilor sunt importante pentru copiii de varsta scolara. Functia lor principala este absorbtia socurilor si protectia. La aceasta varsta, ei pot alege dintr-o varietate de optiuni, inclusiv pantofi sport, sandale, pantofi de drumetie care pot fi gasite in magazinul online Littleshoes.ro. Este foarte important sa purtati pantofii potriviti pentru activitatea potrivita pentru a preveni ranirea. Cautati pantofi flexibili, bine ventilati, la preturi rezonabile, care sa permita mult spatiu pentru crestere.

Littleshoes.ro va pune la dispozitie cea mai buna gama de incaltaminte pentru copii!

gazduire web gazduire website