“Partea stânga a capului îmi este amorțită…”

[ad_1]

Torturată și mutilată pe viață de fostul soț, Dana Roba are acum a doua șansă la viață! Femeia s-a întors acasă la fetele ei și îi mulțumește în fiecare zi lui Dumnezeu pentru că salvat-o și a rămas în viață ca să fie alături de cele două fetițe ale sale, Chantal și Celine, care au nevoie de mama lor mai mult ca niciodată.

După 8 ciocane în cap, Dana Roba a supraviețuit deși nici medicii nu-i mai dădeau multe șanse de a rămâne în viață. Acum se luptă să își revină și încearcă să găsească cei mai buni medici care să o poată opera și să redevină, treptat, femeia care a fost înainte.

Cum arată mâinile Danei Roba după ce a dat ghipsul jos

A rămas fără gust și miros pentru totdeauna și deocamdată mai are partea stânga a capului amorțită. Acum două zile a fost la un control și se gândește cu optimism și încredere că o să fie bine și pe mai departe.

“Astăzi am fost la primul control neurochirurgical.

Cu bucurie în inimă îi mulțumesc Lui Dumnezeu că după multe resuscitări în timpul operației, și două zile de comă, încă sunt în viață, iar cu părere de rău, vă spun că am rămas fără gust și fără miros pentru tot restul vieții. Momentan nu pot să îmi pun batic pe cap, pentru că mă ustură operațiile, dar când se vor vindeca, îl voi pune iar cu cea mai mare bucurie.

Partea stângă a capului îmi este amorțită…Îmi doresc foarte mult să găsesc un medic chirurg ortoped în România, și să mă opereze cât de curând, împreună cu Isus.

Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a fost cu mine, în cea mai grea încercare a vieții mele. El a luptat pentru mine, și mi-a dat viață.

M-a întors acasă, în brațele fetițelor mele”, a precizat Dana Roba care acum are mâinile rănite și nu mai poate machia și aranja  fetele și femeile care apelau la serviciile ei de make-up artist.

A scăpat de ghipsul de la ambele mâini, însă deocamdată are dureri crunte

“Ieri când domnul Doctor mi-a dat jos pansamentul și ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată.

Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile voastre, datorită credinței pe care ați avut-o, astăzi sunt în viața (…)

Mă consider o mamă bună, am luptat pentru fetele mele și voi lupta toată viața mea. Ele au nevoie de mine, iar Dumnezeu a poruncit: Viața în dreptul meu. Mulțumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine, și celui mai bun Doctor Neurochirurg Costea Daniel pentru implicare 100% în operația mea de 9 ore.

Copiii sunt puterea și adevărata iubire pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o”, a mai spus Dana Roba care a demonstrat că este o femeie puternică și a scăpat, cu credință, din ghearele morții.

Are degetele rupte și nu mai poate respira cum trebuie

 Acum o lună a avut parte de cel mai mare coșmar din viața ei. A ajuns ca o legumă la spital și azi putea să nu mai fie în viață. Dana Roba a trecut prin chinurile vieții ei dar cel mai important este că trăiește. Are mâinile făcute praf și nu mai poate de durere, respiră în proporție de 10% pe nas dar luptă să se refacă total pentru că își dorește să își crească fetițele în liniște.

“Chiar dacă în urmă cu aproape o lună puteam să fiu printre îngeri, aproape omorâtă de fostul soț, cu 8 ciocane în cap, și chiar dacă medicii nu mi-au garantat nici o șansă la viață, Dumnezeu m-a lăsat mamă pentru aceste 2 frumuseți. Voi lupta pentru ele, și vă mulțumesc pentru bănuții pe care i-ați pus în contul meu, atât cât și-a permis fiecare. El să vă răsplătească și mă rog pentru voi. RO77RZBR0000060023540519

Balaciu Daniela

Degetele de la mâna dreapta sunt rupte, urmează să fiu operată, iar la stânga mai am de stat câteva săptămâni cu ea în ghips. În toamnă voi avea și operațiile reconstrucția  feței și a nasului cu care nu mai pot respira decât 10% (…) Voi lupta pentru copiii mei și consider că Dumnezeu m-a lăsat o mărturie vie în viață și un exemplu pentru fetițele mele, Chantal și Celine, pe care le iubesc enorm de mult”, a mai povestit Dana Roba  care speră și își dorește să își revină la un moment dat total după trauma suferită.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website