Pavel Bartoș a dat lovitura! A semnat un contract cu o altă televiziune de stream online: „A fost visul meu”

[ad_1]

Pavel Bartoș a dat lovitura! A semnat un contract cu o altă televiziune de stream online: „A fost visul meu”.

Ramon este primul lung metraj produs de scenaristul și actorul Pavel Bartoș. Producția va putea fi urmărită și pe Netflix, începând cu 2 august 2023. Alături de prezentatorul de la Vocea României și Românii au Talent au fost și Smiley, dar și o serie de actori renumiți, printre care Elvira Deacu, Carmen Tănase, Andreea Esca, Bogdan Farcaș, Iulian Postelnicu, Andreea Vasile, Teona Stavarachi și Ioana Blaj.

Pavel Bartoș a dat lovitura!

Pavel Bartoș este mai mult decât actor în filmul Ramon. Prezentatorul TV este unul dintre producătorii lung metrajului, alături de regizorul Jesus del Cerro. Totodată, s-a alăturat și echipei de scenariști formată din Lia Bugnar și Anghel Damian.

”Eu sper că o să se bucure lumea, asta e menirea acestui film, să redea bucuria vieții. Lumea trebuie să realizeze încă o dată că lumea e mult mai simplă și e foarte frumoasă.

Veniți la filmul ăsta ca să râdeți, să vă emoționați, să vedeți acțiune. Pentru că Ramon, aici e întrebarea, este un simplu om sau un supererou? Câteodată am fost mai tare decât Tom Cruise sau Bruce Willis, au fost momente”, a dezvăluit Pavel Bartoș.

A fost un vis pentru Pavel Bartoș

”Ideea mi-a venit mie, a fost visul meu, dar mă bucur că visul meu a fost și visul lui Jesus, de trei ani de zile muncim la acest vis. Este o bucurie de film, ne dorim tare, tare mult să veniți, să vă bucurați dacă vreți să râdeți o oră jumătate. O oră și jumătate filmul este al tău”, a spus Pavel Bartoș pentru CANCAN.RO.

Pavel Bartoș se mândrește cu cele trei fiice! Actorul a dezvăluit cum se înțelege cu ele și de ce se simte atât de norocos ca tată de fete.

Pavel Bartoș a spus că soția sa este cel mai mare sprijin, iar de când au apărut pe lume cei trei copii, și ele își susțin tatăl necondiționat.

„Ideea este că am avut un mare noroc și un mare sprijin în familia mea, adică m-au susținut total și le mulțumesc și le iubesc și sunt un mare norocos. Nu reușesc în fiecare zi (n.r. să spună că le iubește), dar încerc în fiecare zi să le arăt. E important să arătăm celor dragi nouă că îi iubim, nu doar de Paște sau de Revelion”, a spus Pavel Bartoș, la Antena Stars.

Cum se înțelege cu ele: „Le iubesc și sunt un mare norocos”

Fiica cea mare, Eva, are 19 ani, Rita 15 ani, iar mezina familiei, Sofia, are aproape 9 ani.

„Ideea este că, în general, copiii din generația asta sunt foarte deștepți. Ei trebuie doar să decidă. Trebuie să le oferim modele, trebuie să le arătam lucruri, dar nu trebuie să îi desconsiderăm, trebuie doar să le oferim opțiuni și să fim alături de ei și să le arătam calea bună, dar calea cea bună o hotărăsc ele. Nu înseamnă că ceea ce e bun pentru noi e bun și pentru ei”, a mai spus prezentatorul TV.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website