„Pentru siguranța copiilor mei am vrut să…”


După întâmplarea cumplită care i-a marcat viața, Dana Roba continuă să lupte. Într-o intervenție în lacrimi în emsiunea ”Exclusiv VIP” a lui Cristi Brancu, de la PRIMA TV, Dana a împărtășit cum se simte și ce dorințe are.

Dana Roba, în lacrimi!

«Acum chiar nu pot să muncesc. (…) Voi avea nevoie de ceva suportruri pentru încheieturile mâinii. M-a nenorocit cu ciocanul, ca să fie sigur că nu o să mai pot munci niciodată. Mi-a zis că vrea să mă vadă moartă decât divorțată. El în fiecare seară mă cicălea. Mă înjura foarte dur. Pentru siguranța copiilor mei am vrut să divorțez, să fie totul OK. În fiecare zi mă înjura și îmi spunea că o să îmi ia viața. I-am spus că nu am să mor niciodată. Mă înjura încontinuu. Mă înjura de față cu toată lumea din jurul meu. Mă mir cum de nu a omorât copiii… Toata lumea se miră cum de nu.(…) Mâinile cu care eu am înfrumusețat toată Timișoara, la București, oriunde… Nu există femeie în Timișoara, în acești 7 ani jumătate…”, a spus Dana Roba cu lacrimi în ochi, distrusă de durere.

De ce a vrut să divorțeze

Despre cumplitul moment, ea a povestit: ”Am simțit o ceată de îngeri în jurul meu, care mi-au zis că nu voi simți durerea. (…) Îmi aduc aminte tot. Dar nu am simțit nicio durere, dar țin minte bine tot! Știu că Dumnezeu a fost cu mine. (…) Am fost în Valea Morții! (…) 2 zile am fost în comă și de vreo 7 ori m-au resuscitat în timpul operației.”

Fără a-și putea stapâni lacrimile, Dana a continuat: ”Datorită familiei mele sunt azi aici. Și oamenii din jur s-au rugat pentru mine. Le mulțumesc din suflet. Am găsit mii de mesaje. Erau trimise la început, când eram în comă. Toți au crezut că Dumnezeu va face o minune. (…) Doctorii ieșeau și îi spuneau tatălui meu că mă pierd, dar tatăl meu a crezut în Cristos. (…) Toți medicii s-au mirat că nu am spus niciodată că o să mor. Niciodată nu am spus cuvântul ăsta. (…) În salon, Dumnezeu mi-a dat viață, iar medicii s-au ocupat de mine ca de copilul lor. (…) Niciodată nu plâng față de copii. Fetele meu nu m-au văzut niciodată plângând și nu or să mă vadă niciodată. Nu trebuie să mă vadă plângând!”

Cum se purta fostul soț cu fetițele

Dana și-a mai spus un mare of in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. ”Din păcate, pastorul nu mi-a fost alături. Cu o zi înainte de divorț am fost la el în birou. Așa e la noi, te duci, spui la pastor că e un monstru de om care te înjură în fiecare zi și ți-e frică de viața ta, că te amenință cu moartea. Eu m-am dus și i-am spus de ce divorțez. Lângă el erau vreo 10 -15 bărbați din comitet. Nu m-a crezut niciunul. Eh, în ziua când trebuia să mă duc la divorț mi-a zis să nu mă duc. Am zis: «dar cu ce m-a ajutat pe mine biserica, ca să nu mă duc?»

„Pentru siguranța copiilor mei am vrut să…”

Și am închis telefonul. Nu mi se pare normal ca o femeie care muncește ca sclava, de dimineața până seara, să nu fie susținută. În ziua când eu mă zbăteam între viață și moarte, el nu a zis nici măcar o rugăciune pentru mine. Sunt foarte dezamăgită de el! Aș vrea să își dea demisia, că nu cred că e pregătit pentru meseria asta. Eu am fost o femeie extraordinară. Eu nu am umblat cu nimeni. La mine în studio nu intra niciun bărbat! Veneai cu bărabatul la machiaj, el se ducea la mall, unde vrea… La mine nu a existat așa ceva!”

La finalul intervenției, Dana Roba a spus, la fel, cu șiroaie de lacrimi. ”Aș vrea ca domul Judecător să îl judece drept pe Daniel. Să judece drept, că nu i-ar plăcea să o vadă pe fata lui cum arăt eu…”

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

gazduire web gazduire website