Piata imprimarii prin sublimare

Piata de sublimare a vopselei a crescut enorm de mult de cand a inceput pandemia COVID19 si este de asteptat sa atinga valori uriase pana in 2026. Imprimarea prin sublimare este din ce in ce mai mult adoptata datorita rezultatelor fotografice de inalta calitate. Acest proces utilizeaza transferul termic pentru a muta diferiti pigmenti colorati de pe hartia de sublimare pe un material textile sau din partelan.

Imprimarea prin sublimare castiga rapid  teren printre imprimantele 3D datorita aplicarii sale pe o gama larga de produse. Aceasta imprimare se aplica tesaturilor si materialelor rigide. Companiile adopta acest tip de imprimare pentru bannere si placi ceramice. Tesatura sublimata cu vopsea nu se crapa chiar si dupa mai multe spalari, iar imaginile nu se decojesc.

In ultimii ani, cererea de imprimante prin sublimare a inregistrat o crestere semnificativa datorita avantajelor prezentate mai sus. Vanzatorii de imprimante au initiat productia de sisteme de mare viteza si de mare volum pentru instalatiile industriale. Dezvaluirile in materie de design, capete de imprimare mai bune si alte componente maresc si mai mult cererea. Noile capete de imprimare ofera o viteza de imprimare mai mare, impreuna cu un sistem de circulatie automata, reducand astfel infundarea duzelor capului de imprimare, care este unul dintre motivele comune din spatele timpului de nefunctionare.

Industria confectiilor detine o cota proeminenta pe piata, cu tendinta tot mai mare a furnizorilor de a adopta solutii de imprimare prin sublimare, deoarece acestea ofera o calitate mai buna a imprimarii intr-un ritm mai rapid.

Odata cu izbucnirea pandemiei  COVID-19, industria textila globala sa confruntat cu scaderea pietei la nivel mondial. Cererea de textile s-a oprit, deoarece pietele majore sunt blocate la nivel global. Insa din 2021 , cererea materialelor textile (imprimate) a inceput sa devina tot mai mare astfel incat , industria imprimarii prin sublimare a inceput sa creasca exponential .

In ziua de astazi la Huzo.ro suntem mandri sa spunem ca producem cele mai bune produse finite in materie de sublimare . Daca aveti un proiect va invitam sa ne completati formularul de comanda de pe site-ul nostru www.huzo.ro , si unul dintre operatorii nostri va lua legatura cu dumneavoastra !

gazduire web gazduire website