Poartă nuanțele verii în părul tău

[ad_1]

Dacă îți dorești un look în tendințe, de ce să nu bifezi toate căsuțele – inclusiv nuanța părului? Indiferent dacă alegi o schimbare ușoară sau totală de look prin vopsirea părului, trebuie să optezi pentru una din nuanțele verii 2023 – descoperă acum care sunt acestea!

Roșcat înflăcărat

Începem în forță cu o nuanță fierbinte – roșcat, cu care nu vei da deloc greș vara aceasta. Te poți bucura de o adevărată coamă de leu în nuanțe vibrante, care te va face remarcată imediat, oriunde te-ai afla.

Alege o vopsea roșcat într-una din nuanțele la modă vara aceasta: de la nuanțele cu luciu roșiatic la cele mai deschise, arămii. Sau, pur și simplu, optează pentru un roșcat neutru, natural. Este o nuanță care va merge perfect și înainte, și după ce te vei bronza!

Blond răsfățat de soare

Blondul este mereu printre alegerile preferate vara, întrucât ne duce cu gândul la zilele relaxante la plajă, cu pletele în vânt răsfățate de razele soarelui. Îți oferă mai multe opțiuni în tendințe pentru vara aceasta.

Cele mai populare nuanțe de blond sunt blondul platinat (pentru un look sofisticat, rece), blondul căpșună (pentru un look jucăuș, ușor romantic) și blondul clasic, neutru (un look care nu se va demoda niciodată). Aici enumerăm și balayage-ul lejer, ușor de întreținut, sau șuvițele blonde perfecte pentru o vară fierbinte.

Nuanțe pastelate jucăușe

Dacă îți dorești o schimbare de look temporară și ai o bază deschisă, poți alege o nuanță pastelată cu vopsea semi-permanentă. Astfel te vei putea bucura de un look nou, de scurtă durată, numai bun pentru o petrecere sau un festival.

Nuanțele disponibile sunt diverse, însă cea mai populară anul acesta, conform hairstiliștilor, rămâne rozul – mai intens pentru un look fresh, plin de energie, sau mai deschis pentru un look romantic, potrivit unei firi delicate. Iar dacă ești o fire îndrăzneață, alege rose gold – un roz pastelat cu ușoare reflexii aurii.

Șaten pentru un look natural

Când ne gândim la șaten, cu siguranță ne vin în minte numeroase posibilități. Alegând o nuanță din această gamă, vei obține un look natural, cu schimbări minore, dar de efect – ideal este să optezi pentru o nuanță cu 2-3 tonuri diferită de a ta.

Șatenul caramel foarte la modă anul acesta, fiind o nuanță caldă, perfectă pentru vară, care permite o schimbare de look naturală. Dacă nuanța ta îți permite să folosești o nuanță de caramel deschis, cu atât mai bine! Și ciocolatiul este o alegere potrivită – orice îți va asigura o culoare caldă, intensă.

Brunet cu ceva extra

Dacă ai părul închis la culoare, chiar și negru, și nu vrei să te decolorezi pentru a te vopsi deschis, opțiunile sunt puțin mai limitate, dar nu e imposibilă o schimbare de look nici în cazul acesta. Caută nuanțe care să confere părului tău reflexii colorate.

Vara aceasta poți obține un look cu totul special optând pentru vopseaua de păr cu reflexii albastre sau violet. Vei avea un look perfect pentru festivaluri și alte evenimente în aer liber!

Ție ce nuanță ți se potrivește? Indiferent dacă alegi o opțiune mai naturală sau faci o schimbare majoră de look, caută nuanța potrivită tenului tău (nuanțe reci cu subton rece, nuanțe calde cu subton cald), pentru a obține look-ul perfect care să îți scoată în evidență trăsăturile.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website