”Povestea mea cu el a fost ca-n filme!”

[ad_1]

Irinel Columbeanu a devenit cunoscut și pentru relațiile pe care le-a avut cu femei frumoase și celebre. Puțini, însă, sunt cei care știu că omul de afaceri a avut și o iubită de viță nobilă în urmă cu mulți ani.

Pe vremea în care Irinel Columbeanu nu devenise încă milionar, omul de afaceri a cunoscut-o pe prințesa Brianna Caradja, o prezență exotică în peisajul vieții publice românești după anii ’90. Femeia de viță nobilă tocmai ieșise dintr-un divorț urât, iar Irinel Columbeanu i-a fost alături în acea perioadă dificilă. Brianna Caradja și-a găsit alinarea în brațele lui și împreună au trăit o poveste de dragoste demnă de filme.

Din păcate, însă, la un moment dat cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Dar, chiar și așa, prințesa are numai cuvinte de laudă la adresa fostului milionar din Izvorani, considerându-l unul dintre pilonii importanți din viața ei.

„Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti. Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja. I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni”. Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme”, a declarat Brianna Caradja.

Pe lângă virilitate, prințesa Brianna Caradja aprecia sufletul generos al lui Irinel Columbeanu. Femeia de viță nobilă mărturisește că omul de afaceri a fost prima ei iubire după divorț și îi poartă un respect imens.

„Columbeanu era un bărbat viril. Când era cu mine, Iri putea. El a fost prima mea iubire după divorţ. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit. Sigur, dragostea s-a dus, dar el este un om la care voi ţine în permanenţă şi pe care îl respect.

Nu-mi place să vorbesc despre fostele mele iubiri, dar pot spune că atât Irinel, cât şi tatăl lui sunt nişte bărbaţi ok, decenţi şi care se poartă frumos cu copiii. Când am fost împreună, Irinel şi tatăl lui s-au comportat cu copiii mei ca şi cum ar fi fost copiii lor”, a mai declarat Brianna Caradja.

Irinel Columbeanu, umilit la azil

Momentan, pentru că Irinel Columbeanu nu-și permite să plătească nimic la azil, toate cheltuielile sunt suportate de Ion Cassian. Recent însă, Serghei Mizil şi proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu.

Doar că există oameni răi care l-au umilit pe Irinel Columbeanu. Aceștia au donat în contul fundației un euro, în bătaie de joc. Ion Cassian a blamat acest comportament având în vedere situația ingrată în care se află omul de afaceri. Uitat de toți, se pare că singura care îl vizitează este fosta iubită, Oana Cojocaru.

„Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel. Cum să donezi un euro? Dar, așa-s oamenii, unii sunt buni, alții, nu, răutățile acestea îi poate dăuna sănătății. Sunt și destui oameni de bine, care au donat fără să-și dea numele, dar nu vă pot spune câți bani s-au strâns. Dintre toate fostele lui iubite, doar ultima, Oana, este ajutorul lui, nu financiar, ci moral, ea este singura care îl vizitează la azil. A venit, asta e important, pentru el contează mult treaba asta”, a spus Ion Cassian.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website