Procesul de imprimare prin sublimare

Puteti imprima pe materiale albe si pe orice alta culoare mai deschisa. Dar, daca vreunul din designul dumneavoatra are culoarea alba in el, acest lucru nu va functiona in procesul de sublimare.

Cand este facuta corect, metoda de imprimare prin sublimare va produce printuri de lunga durata, care nu ar trebui sa se estompeze si nici sa se crape, chiar si in cazul spalarii prelungite.

Desi este adevarat ca metoda de imprimare prin sublimare are beneficiil foarte mari, exista cativa factori cheie de care trebuie sa luati in considerare atunci cand incercati imprimarea prin sublimare.

Cu cat volumul este mai mare, cu atat va fi mai rentabil pentru sublimare. Deoarece sublimarea vopselei necesita putin mai putin timp pentru a realiza produsul finit, este solutia cea mai practica pentru comenzile mai mari. Majoritatea imprimantelor vor avea o cantitate minima de comanda si pentru serviciile lor de imprimare prin sublimare.

Una dintre cele mai semnificative aspecte ale sublimarii este ca numai o singura culoare poate fi aplicata pe substrat la un moment dat. Exista si preocuparea suplimentara a alinierii diferitelor straturi de culoare. Ca atare, timpii de configurare a sublimarii pot fi mici atunci cand sunt implicate mai multe culori.Nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la alinierea culorilor individuale, deoarece acest proces va imprima toate culorile simultan. Modelele pot fi personalizate mai usor cu acest proces, deoarece va trebui doar sa modificati lucrarea articolului si sa imprimati un nou transfer pentru ca modificarile sa intre in vigoare.

Pentru unii, aceasta tehnologie recenta este o schimbare de tactica de afaceri. Sublimarea este cea mai versatila in ceea ce priveste ceea ce puteti imprima. Cu acesta, puteti imprima pe aproape orice tip de material, in orice locatie. Sublimarea vopselei, aceasta este de obicei potrivita pentru materialele din poliester sau amestec de poliester care sunt fie albe, fie deschise la culoare.

Va invitam pe site-ul Huzo.ro pentru a va oferii cele mai bune servcii calitative si cantitative de imprimare prin sublimare . Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de comanda si unul dintre operatorii nostri va lua imediat legatura cu dumneavoastra !

Huzo.ro calitate si prestigiu !

gazduire web gazduire website