Răzvan Simion a dat primele detalii despre nunta cu Daliana. Rochia de mireasă a fost deja aleasă

[ad_1]

Răzvan Simion formează un cuplu cu Daliana, în vârstă de 32 de ani, de mai bine de trei ani. Prezentatorul de televiziune a decis să o ceară în căsătorie pe iubita sa la începutul acestui an. Vedeta de la Antena 1 a dat primele detalii privind nunta.

Răzvan Simion a dat primele detalii despre nunta cu Daliana

Răzvan Simion a avut mai multe relații de-a lungul timpului și a fost și căsătorit o dată. Prezentatorul de televiziune are și doi copii din mariajul cu Diana, Ianca, în vârstă de 17 ani, și Tudor, în vârstă de 15 ani. Vedeta de la Antena 1 a mai format un cuplu cu celebra cântăreața Lidia Buble, după divorțul de fosta sa soție. Chiar dacă relația părea destul de solidă, cei doi s-au despărțit.

Simion a cunoscut-o ulterior pe Daliana Răducan, cea cu care formează un cuplu de mai bine de trei ani. Prezentatorul de televiziune a decis, la începutul acestui an, să o ceară în căsătorie pe iubita sa, iar pentru cei doi urmează nunta. Vedeta de la Antena 1 a făcut primele declarații privind marele eveniment, dar a și dezvăluit în ce perioadă va avea loc petrecerea.

Când va avea loc nunta lui Răzvan Simion cu Daliana

Răzvan Simion a declarat că nunta va avea loc, cel mai probabil, anul viitor, dar încă nu este o dată fixată. Prezenatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a explicat că Daliana va fi cea care va pune la punct toate detaliile privind nunta lor. Vedeta de la Antena 1 a mai adăugat că este o fire mai spontană, dar logodnica sa își dorește ca toate lucrurile să fie organizate într-o anumită ordine. Mai mult decât atât, Daliana deja și-ar fi ales rochia de mireasă.

„A fost anunțarea logodnei, eram în Mexic și cumva lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară, după care au zis că am fost în Japonia în luna de miere, dar mai avem etape de parcurs. Cel mai probabil la anul și o să vă ținem la curent cu planurile pe care le avem. Arhitectura se face din timp. Eu sunt mai spontan, Daliana, însă, le așează și le gândește cu mult timp înainte, totul este stabilit de la modelul rochiei și locul unde o să facem totul, dar îmi pare rău, nu prea pot să văd spun multe. Poveste, acesta este cuvântul care o să definească chestiunea pe care o să o facem”, a declarat Răzvan Simion, pentru Ego.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website