”Recurg la trei mese pe zi, fiecare cu …”


Doinița Oancea recunoaște că deși nu mănâncă mult, alegerile nesănătoase pe care le face câteodată lasă urme pe corpul ei. Actrița a găsit însă și o soluție pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus! 

Pentru că imaginea este extrem de importantă în cariera ei, Doinița Oancea are grijă de cele mai multe la ceea ce mănâncă. Se întâmplă, însă, să pice și în ”ispite”, dar și-a învățat corpul atât de bine, încât știe cum să se ”revanșeze” față de el.

Am un truc. Când mă îngraș câteva kilograme, recurg la 3 mese pe zi, fiecare masă cu legume, proteină și fruct, dar și o felie de pâine integrală. Așa slăbesc sănătos. Nu mai mănânc prăjeli, fast-food, ci cât mai natural și sănătos. Carnea o mănânc friptă, legumele, în salată sau pe grătar”, a declarat faimoasa actriță pentru EGO.

Doinița Oancea face bani fără prea mari eforturi

În cadrul unei emisiuni TV, Doinița Oancea a declarat că face bani fără să muncească. Și asta pentru că practică o meserie care îi place. Vedeta și-a deschis o școală de actorie în Bragadiru de un an.

Doinița Oancea le predă actorie copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani. Deși a deschis școala în timpul pandemiei, afacerea a mers bine și are cursanți. Mai mult, a anunțat recent că au loc înscrieri pentru grupe noi de elevi.

Și, uite așa, fac eu banii foarte ușor, fără să muncesc, făcând ceea ce îmi place. Se face un an de când mi-am deschis școala de actorie, acum am lansat un anunț că iau înscrieri pentru noi grupe”, a declarat actrița la Antena Stars.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

gazduire web gazduire website