Rihanna a născut un băiețel perfect sănătos. Artista a devenit mamă pentru a doua oară


Rihanna a născut un băiețel perfect sănătos. Artista a devenit mamă pentru a doua oară.

Al doilea copil al cântăreţei Rihanna, un superstar al muzicii pop, s-a născut la începutul lunii august, a precizat site-ul TMZ.

”Surse direct informate ne-au spus că bebeluşul a venit pe lume în data de 3 august la Los Angeles. Nu cunoaştem încă numele copilului, dar ştim că acesta începe cu litera ‘R’ şi că este vorba despre un băieţel”, a dezvăluit sursa anterior citată.

Artista a devenit mamă pentru prima dată în mai 2022. Rihanna și A$AP au început să formeze un cuplu din 2020, iar rapper-ul a numit-o pe artistă într-un interviu „iubirea vieții lui”. „Relațiile sunt mult mai distractive atunci când ești alături de aleasa inimii tale”, a declarat el, în urmă cu ceva vreme.

La fel ca și la prima naștere, când a fost extrem de discretă, și acum, Rihanna a preferat să țină pentru ea și familia ei momentul extrem de fericit, alegând să se bucure de primele săptămâni cu cel de-a doilea copil fără apariții sau declarații în mass-media.

Rihanna a ales să spună lumii că e însărcinată cu cel de-al doilea copil fără să spună un cuvânt

Artista a făcut senzaţie la gala Super Bowl din acest an, organizată în statul american Arizona, când şi-a afişat pe scenă silueta rotunjită de noua sarcină, ceea ce i-a permis să anunţe că va deveni din nou mamă în faţa sutelor de milioane de telespectatori fără să pronunţe niciun cuvânt.

Milioane de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură show-ul incendiar al Rihannei de la finala Super Bowl, cu atât mai mult cu cât a fost primul show din ultimii 6 ani. „B**** Better Have My Money” s-a auzit în boxe în deschiderea spectacolului, melodie urmată și de alte hituri precum: „Only Girl (In The World)”, „We Found Love”, „Rude Boy”, „Umbrella”, „Diamonds”. La scurt timp după reprezentația de la „Super Bowl”, reprezentantul cântăreței a confirmat pentru publicația „Variety” că Rihanna este însărcinată pentru a doua oară.

Rihanna și ASAP Rocky sunt părinți de băiețel

În luna mai a anului 2022, cântăreața în vârstă de 34 de ani a devenit mămică pentru prima oară. Rihanna a născut un băiețel perfect sănătos. La începutul lui 2022, cuplul a anunțat că va avea un copil, când artista a postat, pe internet. O imagine în care apare cu burtica de gravidă. În fotografie se afla și partenerul ei, ASAP Rocky.

Imaginează-ți că e anul 1988 și ești în Barbados. Dacă nu știi pe unde anume e asta, poate te ajută faptul că ”Barbados” vine de la ”Smochinii cu barbă”. Deci uită-te de niște smochini în preajmă și vezi să nu fie bărbieriți. În spatele lor ar trebui să vezi o casă sărăcăcioasă, din chirpici. Atunci și acolo s-a născut Robyn Rihanna Fenty (mai târziu doar Rihanna), într-una dintre cele mai sărace familii din și așa săracul Barbados.

Copilărie cu bătăi de cap și de corp

Putem spune ”una dintre cele mai sărace familii” fără grija de a exagera, deoarece nu sunt foarte multe familii în Barbados. Pe o insulă de 30 km lungime și 20 km lățime care se susține din turism și exporturi de zahăr și rom. S-a născut una dintre divele care avea să cucerească America mai ceva decât romul și zahărul la un loc, deși e și tare, și dulce. Însă cucerirea Americii nu e ușoară, mai ales când trebuie să o iei pas cu pas și să începi cu cucerirea țării tale natale.

Rihanna făcea parte dintre săracii Barbadosului (supranumiți ”picioare roșii” de restul populației) și a avut de suferit multe bătăi de joc și agresiuni verbale din partea colegilor de școală. Dacă violențele ar fi încetat când se întorcea acasă, tot ar fi fost ceva. Dar nu era cazul. Tatăl Rihannei, Ronald Fenty, un mic comerciant de haine, era alcoolic și dependent de droguri.

Iar violența domestică era la fel de omniprezentă în familia Fenty ca și romul. Victimă îi cădea de obicei mama Rihannei, Monica Braithwaite (contabilă), dar s-a întâmplat ca și ea și fratele ei să fie loviți. Din cauza stresului și a depresiei, Rihanna a avut migrene îngrozitoare între 8 și 14 ani, doctorii bănuind chiar că are o tumoare pe creier. Dar durerile au încetat în clipa în care părinții au divorțat.

Citește continuarea aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

gazduire web gazduire website