Rolul pietrelor bazaltice în masajul Hot Stone

Pietrele bazaltice sunt de fapt roci vulcanice, acestea sunt fragile și au o capacitate medie de menținere de căldură. Acest fapt, este un beneficiu enorm pentru care sunt folosite în terapia cu un masaj Hot Stone. Pietrele bazaltice nu pot fi încălzite prea tare ca să poată crea arsuri pe piele. Într-un salon de masaj, acestea întotdeauna sunt aduse la temperatura de 45-55 de grade într-un aparat special care le ajută să îți mențină acesta temperatură un timp cât mai îndelungat.

De asemenea, pietrele bazaltice sunt formate din lavă solidificată și sunt cunoscute și utilizate în scară largă pentru proprietățile lor termice de reținere a căldurii. Înainte ca sa fie folosite pentru un masaj Hot Stone, acestea sunt prelucrate, șlefuite, pentru a obține o textură netedă, plană și confortabilă fiind imposibil rănirea pielii în timpul procedurilor de masaj Hot Stone.

Căldura transmisă de pietrele bazaltice în timpul unui masaj Hot Stone, realizat într-un salon de masaj din București, este un avantaj major. Datorită căldurii moderate, care are multiple beneficii în timpul masajului Hot Stone precum:

  • Relaxarea musculară prin încălzirea mușchilor încordați;
  • Îmbunătățirea circulației limfatice și sangvine;
  • Contribuie la eliminarea toxinelor și îmbunătățirea fluxului de nutrienți în organism;
  • Crește aportul de oxigen din țesuturi și organe;

Un terapeut calificat dintr-un salon de masaj, unde există posibilitatea efectuării unui masaj Hot Stone în București poate utiliza pietrele bazaltice în diferite moduri în timpul sesiunii de masaj Hot Stone. Acestea sunt folosite atât pe spate la nivelul mușchilor mari cât și pe abdomen sau picioare pentru a ajuta relaxare țesuturilor conjunctive. De asemenea, pietrele sunt folosite și în mișcări de frecțiune și presiune pe corpul uman pentru a intensifica efectele terapeutice ale procedurii de masaj Hot Stone.

Aspectul cel mai important pe care trebuie să îl acordați este alegerea unui salon de masaj din București, care deține terapeuți calificați, care să vă asigure calitatea superioară a unei ședințe de masaj Hot Stone. La Baliss Spa siguranța și confortul clientului este prioritară. Terapeuții cu o experiență bogată de masaje Hot Stone în spate monitorizează minuțios timpul de expunere a pietrelor la căldură în procesul de pregătire pentru procedura de masaj Hot Stone.

Totodată trebuie să cunoașteți că un masaj Hot Stone este sigur pentru toată lumea, chiar și pentru copii. Totuși dacă suferiți de o boală cronică sau o afecțiune complicată este indicat să întrebați sfatul medicului dacă va este permis un masaj Hot Stone și dacă o circulație activă a limfei și a sângelui nu o să va dăuneze. De asemenea, vă rugăm frumos să anunțați terapeuții noști din salonul de masaj daca suferiți de orice afecțiune fizică sau psihică, pentru o abordare corespunzătoare și corectă spre binele tuturor.

gazduire web gazduire website