Rușinea rușinilor! Este cea mai cotată vedetă din România, dar a luat nota 3 la BAC: „Am încurcat subiectele”

[ad_1]

Rușinea rușinilor! Este cea mai cotată vedetă din România, dar a luat nota 3 la BAC. Se pare că a încurcat subiectele și a scris cu totul altceva.

În ciuda faptului că și-a clădit cu multă atenție cariera, Adelina Pestrițu nu a acordat prea multă atenție studiilor. Astfel, ea a avut parte de o surpriză neplăcută în cadrul examenului de Bacalaureat. Mai exact, la proba de Limba și literatura română ea a luat nota 3,60. La momentul respectiv, întâmplarea a fost amplu mediatizată în presa românească.

Este cea mai cotată vedetă din România, dar a luat nota 3 la BAC

Încercând să explice de ce a luat o notă atât de mică, Adelina a susținut că a confundat subiectele. Mai exact, ea a scris despre romanul „Moromeții”, în loc de cel care era de fapt cerut în examen, și anume romanul „Ion”.

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învățat. S-a întâmplat însă ca în acest an, am confundat subiectele, și, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeții». Am umplut patru pagini despre un subiect greșit. În acel an trei sferturi de țară a picat la română”, argumenta Adelina în toată presa în urmă cu câțiva ani.

“O să folosesc un filtru, vă rog să mă scuzați, dar după 7 zile în spital vă dați seama că nu sunt în cea mai bună formă a mea. Apectul meu fizic a fost ultima mea grijă în perioada asta”, și-a început Adelina povestirea.

Vedeta a dezvăluit că o tuse aparent simplă era un simptom al pneumoniei. Fiica ei a avut plămânii afectați, astfel că a fost internată de urgență.

“Totul a început de la o simplă tuse și când spun simplă, chiar a fost o tuse banală, de asta vreau să trag un semnal de alarmă și să vă explic cum am ajuns noi la spitalizare. Ne-am prezentat la camera de garda, am vrut să ne asiguram că îi adminstram în sirop potrivit. Acolo am explicat că nu are decât o tuse, a fost ascultată de doamna doctor de gardă, care ne-a recomandat să facem o radiografie pulmonară. Fiind trecut de 12 noaptea, a fost cam complicat să găsim radiologie noaptea… Pe radiografie s-au văzut plămânii destul de afectați, moment în care am intrat în panică și noi părinții, și medicii și ne-au spus că acum trebuie internată”, a spus Adelina. Citește tot articolul aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website