‘Să începem să ne rugăm pentru el’

Ultranaţionalistul rus Alksandr Dughin îl cataloghează pe şeful grupării paramilitare ruse Wagner Evghemi Prigojin drept un ”erou”, în urma unor informaţii despre presupusa moarte a acestuia, după prăbuşirea unui avion, la nord-vest de Moscova, relatează CNN.

Dughin a spus o anecdotă în care fiica sa, Daria, ucisă într-un atentat cu bombă la Moscova, vara trecută, îl elogia pe Prigojin la începutul războiului.

”Prigojin este atât de puternic şi încrezător, curajos, tăios, încât, bineînţeles, nimeni nu se roagă pentru el. Nici nu le trece prin cap. Să începem să ne rugăm pentru el”, declară Dughin că a spus fiica sa.

”Dacă inamicul dibolic ne ucide eroii cu precizie, asta înseamnă că avem eroi”, scrie el în această postare pe Telegram.

Serviciile ruse de Securitate (FSB) acuză spionajul ucrainean de asasinarea Dariei Dughina.

Un membru al spionajului militar ucrainean declara CNN imediat după moartea acesteia, că Kievul nu are nimic a face cu aceasta.

Spionajul american consideră că atentatul a fost autorizat de elemente din Guvernul ucrainean, declarau CNN, în octombrie, surse la curent cu aceste informaţii.Sursa

gazduire web gazduire website