„Scopul acestei terapii este restabilirea echilibrului energetic”


Cunoscută drept una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță, care îmbină spiritualitatea cu exotismul peisajelor sale, Bali este locația care a inspirat-o pe Ela Crăciun să apeleze la o terapie străveche de vindecare, celebră în rândul turiștilor care vin pentru a se bucura de insulă. Este vorba despre terapia cu apă, un ritual foarte căutat pentru beneficiile sale.

Aflată într-o vacanță cu familia în superba destinație asiatică, Ela Crăciun s-a bucurat din plin de tot ce are de oferit Bali și a vizitat de la superbele plaje, la temple, multiple SPA-uri, precum și tămăduitori locali.

Ela Crăciun se tratează în Bali cu ritualuri străvechi de vindecare

,,Eu sunt dintotdeauna deschisă la astfel de ritualuri. Bali este o locație incredibil de frumoasă, cu o energie aparte. Când spui Bali, spui clar și masaj, spui și spiritualitate, și implicit tehnici de vindecare, așa că nu puteam rata ocazia și am încercat pe pielea mea această terapie. Cel mai mult m-a bucurat că s-a desfășurat totul în natură și că întregul ritual a fost realizat de cineva chiar de pe insulă.

Scopul acestei terapii cu apă este restabilirea echilibrului energetic și curățarea oricărei încărcări negative. Eu chiar și acasă am propriile mele ritualuri. Îmi place să mă încarc cu energie chiar și din lucruri aparent banale, care însă pentru mine sunt extrem de benefice. O cadă cu spumă, o lumânare și un bețișor parfumat, reușesc să îmi asigure mie un început de zi fabulos.”, declara Ela Crăciun despre ritualul încercat în Bali.

„Scopul acestei terapii este restabilirea echilibrului energetic”

Aflată pentru prima dată în această destinație exotică, Ela Crăciun a luat astfel o pauză de la multiplele sale activități cotidiene, în care jonglează cu brio între rolul de mamă, soție, femeie de succes și face exact ceea ce promovează comunității sale: își acordă timp și face lucruri care îi aduc bucurie și liniște sufletească.

Printre obiectivele vizitate de Ela Crăciun în această vacanță exotică se numără și: Pădurea Maimuțelor, terasele de orez, plantațiile de cafea, cascade, temple și sate tradiționale. Alături de familia sa, îndrăgita prezentatoare s-a bucurat chiar și de hrănirea elefanților cu banane și de celebrele dansuri balineze. În continuare Ela Crăciun și familia sa se bucură de această vacanță, în cadrul căreia mai au încă nenumărate aventuri planificate.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

gazduire web gazduire website