“Se iscă pe teme profesionale”

[ad_1]

Elena Gheorghe a vorbit despre relația cu soțul ei, Cornel Ene, și a mărturisit că planul profesional este sursa celor mai multe dispute din căsnicia ei.

Elena Gheorghe și soțul ei sunt împreună de 18 ani și au doi copii, pe Nicholas și pe Amelie. Care le aduc în fiecare zi bucuria pe chip și multe motive să fie mândri.

Elena Gheorghe, discuții aprinse cu soțul ei

Frumoasa artistă și partenerul ei de viață au o relație frumoasă și armonioasă. Solista recunoaște însă că există discuții în contradictoriu și mici certuri în căsnicia ei. Cântăreața a povestit, de curând, în exclusivitate pentru CIAO.RO, care este sursa conversațiilor aprinse.

Elena mărturisește că atât ea, cât și Cornel, sunt extrem de pătimași când își susțin punctele de vedere. Mai ales când tema discuției este de ordin profesional.

Discuțiile noastre aprinse se iscă pe teme profesionale. Amândoi ne susținem mereu ideile și câteodată ies scântei”, a spus vedeta.

Cum trec Elena Gheorghe și soțul ei peste disensiunile din viața de zi cu zi

Cu răbdare și tact, cuplul a găsit, însă, calea care duce, din nou, la o stare de spirit plăcută și la mult râvnita liniște. Comunicarea a fost întotdeauna unul dintre stâlpii de rezistență ai mariajului îndrăgitei soliste, după cum ne-a povestit chiar ea.

Eu și Cornel am stabilit să nu ducem aceste conversații acasă, așa că le lăsăm “la ușă”. Și, ulterior, lămurim toate problemele și luăm împreună cele mai bune decizii. Comunicăm foarte bine, iar când unul dintre noi este nervos. Celălalt îl lasă să se calmeze, apoi vorbim pe îndelete”, a declarat Elena Gheorghe pentru CIAO.RO

Elena Gheorghe a avut un mare concert la Sala Palatului

Ca în fiecare an, Elena alături de soțul ei, Cornel Ene și-au pus amprenta în fiecare detaliu, de la organizare, muzică, grafică, costumații, la povestea întregului show.

“Mulți ar spune că artistul trebuie sa fie concentrat pe prestația artistică de pe scenă. Dar eu nu am putut sta departe de tot ce a însemnat întregul show, pentru că îmi place să mă implic. Să cunosc fiecare detaliu în parte pentru ca povestea să capete autenticitate.Trebuie să recunosc și să dau din casă că au fost 3 luni pline de muncă, în care am avut momente grele.

Am fost la un pas să nu pot face acest show din cauza unor probleme de sănătate. Cornel a fost din nou eroul meu, m-a încurajat, m-a înțeles și m-a ajutat să ducem la bun sfârșit acest proiect de suflet.

Elena Gheorghe, aplauze la scenă deschisă

Aplauzele, fericirea de pe chipul oamenilor din sală, sentimentul că ei au venit acolo pentru tine și le-am oferit o bucurie atât de mare. Șterge orice moment tensionat, iar lacrimile survenite de la oboseală și neputința pe care am trăit-o la începutul anului. S-au transformat în lacrimi de fericire care hrănesc sufletului unui artist”, a declarat Elena Gheorghe!

Concertul de anul acesta a fost al treilea pentru Elena, dar cu siguranță cel mai reușit, a adunat oameni din toate colțurile lumii. “După terminarea show-ului au venit la mine persoane care mi-au spus că au venit special pentru concert din Los Angeles, Anglia, Spania, Germania, Italia, Chișinău. Este incredibil cum muzica adună oamenii la un loc. Și ce satisfacție îți dau cei care nu cunosc oboseala, drumul lung, faptul că suntem pe continente diferite. Pentru că avem un sentiment comun care ne unește: iubirea pentru muzică.”

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website