Se lucreaza de zor la calea ferata Bucuresti

[ad_1]

In urma cu scurt timp s-a contestat decizia constructia caii ferate Bucuresti-Otopeni.

Se lucreaza de zor la calea ferata Bucuresti – Otopeni. Au fost mai multe persoane care s-au opus acestei constructii, extrem de necesara preluarii turistilor de la Campionatului European de fotbal din 2020.

Printre acestia, il enumeram pe cunoscutul om de afaceri, Ion Tiriac, spunand ca traseul pe care trenurile ar urma sa-l parcurga va perturba linistea dar si activitatea dintr-un cartier rezidential de notorietate din nordul capitalei.

Se lucreaza de zor la calea ferata Bucuresti – Otopeni

Se lucreaza de zor la calea ferata Bucuresti - Otopeni

Astfel ca instanta a dat castig de cauza, iar Curtea de Apel Bucuresti a blocat lucrarile in acest fel. Sentinta insa nu este definitiva.

Cu toate acestea, lucrarile pentru calea ferata de pe ruta Bucuresti – Otopeni trebuiau sistate, astfel ca decizia judecatorilor de saptamana trecuta trebuia sa aiba aplicare imediata.

In pofida acestui lucru, dupa cum se poate observa din clipul video de mai jos, muncitorii lucreaza de zor, ignorand decizia obligatorie a Curtii de Apel Bucuresti.

De retinut ca nesupunerea in fata sentintei este o ilegalitate, neputand a se invoca faptul ca nu este inca definitiva, caci pana la definitivarea acesteia la un complet superior de judecata, potrivit ziuanews.ro.[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website