Șemineul pe gaz – Combinația perfectă de putere și design fermecător!

[ad_1]

Dacă ești în căutarea combinației perfecte dintre puterea de încălzire, performanțele centralei pe gaz și atmosfera redată de designul clasic și inconfundabil ale renumitelor  seminee craiova pe lemne, atunci, șemineul pe gaz este soluția ideală! Cu un astfel de model vei sesiza cu ușurință că intimitatea și căldura primită îți vor depăși toate așteptările, atât din punct de vedere al performanțelor obținute, cât și în privința atmosferei feerice, împrumutate de la modelele clasice de șemineu.

Meșterii sibieni în șeminee cu cei peste 20 de ani de expertiză pe piața soluțiilor de încălzire alternativă din România, afirmă că, modelul de șemineu pe gaz este mult mai ușor de utilizat și întreținut, mai ales că dispar operațiunile complicate specifice curățării periodice a focarului. Arderea gazului nu obligă la montajul unui coș de fum așa cum întâlnim la soluțiile clasice, unde, fumul evacuat determină apariția funinginii și a reziduurilor rezultate în timpul arderii materialului lemnos.

Acesta se bazează pe un un sistem performant de încălzire, conceput pentru a arde gaz natural, de la rețea sau GPL. Instalarea va presupune doar un sistem de tuburi coaxiale, asemănător cu cele întâlnite la centralele termice de apartament, ce pot fi montate în afara peretelui clădirii sau direct pe acoperiș.

Pe lângă performanțele tehnice, unul dintre cele mai importante avantaje se referă la designul șemineului pe gaz: deschiderea amplă și arhitectura specială a acestuia, oferă o priveliște încântătoare asupra arderii flăcărilor, concepută pentru a oferi o imagine realistă, precum cea a unui șemineu cu lemne reale. Șemineul pe gaz este dotat cu telecomandă cu touch, pentru un control automat și perfect optimizat al procesului de ardere și reglare a flăcării pe înălțime.

Telecomanda este prevăzută cu termostat încorporat iar temperatura poate fi programată în avans, cu până la șapte zile. Pe lângă toate acestea, trebuie să amintim că designul modern și elegant, ușurința de utilizare și căldura pe care o emană, fac ca acest produs să se situeze în gama de top, ușor de încadrat în orice spațiu sau poveste de amenajare, reușind să transforme radical, orice locuință, într-o casă caldă și primitoare.

Pe lângă șemineele pe gaz de interior, cu aspect asemănător celor tradiționale, în oferta profesioniștilor poți găsi o gamă completă de șeminee și focare clasice sau moderne, sobe rustice, termoșeminee pe lemne cu  puffer conectat la calorifere sau alte modele decorative de șemineu mobil, șemineu pe gaz ideal pentru terase, grădini, evenimente în aer liber, restaurante și hoteluri.

Acestea funcționează pe același principiu de ardere cu posibilitate de control manual sau cu telecomandă. Partea superioară este confecționată din sticlă, beneficiind astfel de un plus semnificativ la capitolul design și funcționalitate. Pentru a putea fi mutat cu ușurință, acesta este dotat cu roți rezistente, care pot fi și blocate atunci când situația o impune.

Așadar, oricare ar fi preferințele tale cu privire la modelul visat de șemineu, meșterii cu sediul entral la Sibiu te vor ajuta cu soluția ideală locuinței sau spațiului tău locativ sau comercial. Accesează site-ul dedicat sau sună direct la numerele de contact ca să intri în legătură directă cu unul dintre specialiștii care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie pentru încălzirea locuinței tale în condiții premium de funcționare, siguranță și confort!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website