SEMNAL DE ALARMA privind intersectia strazilor Coltei cu Ana Ipatescu

Mai mulți șofrei ne-au semnalat problemele care se ivesc zilnic, mai cu seamă la orele de vârf, la intersecția celei mai mici străzi din Ploiești- Colței (care are numai câțiva metri!) cu strada Ana Ipătescu, de unde cel mai adesea vin vin către strada Bobâlna sau Bulevard mașini din spre spitalul Schuller sau autospecialele pompierilor care merg către intervenții.

Tot necazul pornește în zonă de la mașinile parcate „claie peste grămadă” pe trotuare, fără a se mai ține cont de nimic, nici măcar de regula de a lăsa loc și pietonilor și, de cele mai multe ori, cu parcaje „câș”, cum spune românul, astfel încât cei care vin din strada Colței și vor să vireze stânga, în stada Ana Ipătescu, pe sensul către strada Rudului, nu mai au vizibilitate nici din stânga,nici din dreapta. Și fac virajul… „la noroc”, fără a se asigura, fără a mai putea vedea dacă vine careva dintr-o parte sau alta.  Dar… ce contează?! Fiecare parchează după bunul plac, ocupă trotuarele, colțul intersecției și „cu asta basta”.

 Tragem un semnal de alarmă, în speranța ca,măcar din când în când să mai patruleze polițiștii dar și în ideea ca șoferii să țină seamă că toți participanții la trafic au drepturi și trebuie să aibă vizibilitate, pentru a nu produce evenimente nedorite!

Articolul SEMNAL DE ALARMA privind intersectia strazilor Coltei cu Ana Ipatescu apare prima dată în Primar in Prahova.

Sursa

gazduire web gazduire website