Șerban Copoț, Dan Badea și Nelu Cortea, out de la Antena 1! Ce s-a întâmplat + Cine îi înlocuiește

[ad_1]

Șerban Copoț, Dan Badea și Nelu Cortea sunt out de la Antena 1, din emisiunea iUmor! Ce s-a întâmplat cu adevărat în culise și cine îi înlocuiește pe cei trei.

Atunci când emisiunea iUmor va difuza pe post sezonul cu numărul 15, telespectatorii vor avea ocazia să descopere că modificările anunțate de CANCAN.RO sunt certitudini! Ieri, 22.07.2023, am devoalat schimbările în materie de jurați, pe care producătorii show-ului de comedie le-au pus în practică. Natanticu a venit, Cortea a plecat (vezi AICI detalii).

Șerban Copoț, Dan Badea și Nelu Cortea, out de la Antena 1!

Acum, sursele CANCAN.RO informează că posturile de prezentatori au fost libere. Nu pentru mult timp însă, deoarece au fost, deja, ocupate. Copoț și-a anunțat retragerea de la iUmor, însă, nu același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Dan Badea. Cu toate acestea, sursele  CANCAN.RO dezvăluie că fostul soț al Lorei a „dezertat” de la proiectul difuzat la Antena 1. Locurile celor doi, cel puțin în perioada sezonului 15, au fost ocupate de nimeni alții decât Emi și Cuza de la Noaptea Târziu!

Artistul a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare. Se pare că, mama lui are cancer și a ținut tot ascuns de copii.

Șerban Copoț a scris cu lacrimi în ochi pe platformele online. A aflat de curând că mama lui are cancer. Femeia a ținut ascunsă boala de copii până acum. Artistul a aflat vestea tristă abia acum și a ținut să le spună și urmăritorilor din mediul online să fie mai atenți cu cei din jur.

”Dragilor, de ceva vreme am trait o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmariti ați trait-o şi voi. Am aflat că mama are cancer. O boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi. Însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat”, a transmis Șerban Copoț pe Facebook.

Mai mult, artistul spune despre femeia care i-a dat viață că este foarte puternică pentru că a reușit să ducă singură această suferință. Citește continuarea AICI.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website