„Și-a întâlnit moartea în mare, i s-a oprit inima”

[ad_1]

Simona Gherghe a trăit o traumă în vacanța din Grecia. Scena de groază a marcat-o pe prezentatoarea TV.

Simona Gherghe a plecat într-o binemeritată vacanță în Grecia să se relaxeze alături de familie. Din nefericire, vedetei i-a fost dat să asiste la o scenă care a marcat-o profund. Simona Gherghe a văzut cum o femeie era să-și afle sfârșitul în valurile mării. Salvamarii au sărit imediat după ea și, odată adusă la mal, au pornit manevrele de resuscitare, iar aceasta a revenit la viață.

Simona Gherghe a trăit o traumă în vacanța din Grecia

„Viața e ca o pană în bătaia vântului. Atât de fragilă. Într-o dimineață, o femeie și-a întâlnit moartea în mare. Într-o zi de sâmbăta, zi senină și caldă, cu un vânt ușor.

Grecoaica intră în mare, așa cum o face de când lumea. Pe aceeași plaja, într-un ritual al vieții calme și liniștite. Azi, inima i s-a oprit în mare… Minute în sir, plaja nu a mai respirat. O tăcere grea, ca acele clipe când femeia se agață de viață. Salvatorii o resuscitează, femeile lăcrimează pe margine, își frâng mâinile, bărbații dau șezlongurile la o parte, copiii își opresc bălăceala și joaca.

Se aude doar defibrilatorul și un numărat în limba greaca. Secundele trec greu. E doar vânt. Mai sunt și valurile. Și așteptarea. Respiră. Respiră… îi vad burta ridicându-se sacadat. Respira… Apoi ambulanța, vuietul care taie liniștea. A plecat.

Oamenii se scutură, parcă, de povestea asta. E ca un coșmar. Dar viața e aici, acum. Ușor, ușor, plaja se anima din nou. Copiii aleargă spre mare, se aud iar râsete și pleoscăit de apă, salvamarii care mai devreme luptau cu moartea, acum pescuiesc o meduza colorată. Un băiat împarte cafele. Bate vântul și valurile se sparg ușor de mal. E viață, e aici, e acum. Viața asta atât de fragilă…’, a Simona Gherghe, în mediul online.

Simona Gherghe a trăit clipe de groază în Grecia

Simona Gherghe a întâmpinat probleme cu fetița ei, Ana, în vacanța în Grecia. Prezentatoarea a fost nevoită să o ducă la medic pentru consultații, după ce fetiţa a început să se simtă rău.

Micuța a avut febră mai bine de 24 de ore, iar vedeta s-a speriat.

E așa de simplu, uneori… Nu e nevoie decât de îmbrățișarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu așa ușor. Uite, de-abia ne-am liniștit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, în dreptul unei imagini cu soțul ei și cu cei doi copii.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website