”Și-a trăit povestea de dragoste cu toată pasiunea”

O prezență tot mai rară în spațiul public, Anstasia Lazariuc a acceptat să-și deschidă sufletul în paginile unei cărți în care se regăsesc cele mai intime secrete din viața ei. 

Publicul larg nu s-a mai bucurat în ultima perioadă de frumusețea nemuritoare a Anastasiei Lazariuc. Artista a devenit prezență tot mai rară la televizor și se concentrează pe un stil de viață cât mai sănătos. Acesta este de fapt și secretul care o menține atât de tonică la aproape 70 de ani.

Viața artistei ar putea fi oricând scenariu de film, deși aîncercat mereu să mențină secrete detalii intime din viața ei. Iată că Anastasia Lazariuc a devenit acum subiectul unei cărți care dezvăluie multe detalii neștiute din trecutul ei. Printre acestea și povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Gheorghe Crigănuță, tatăl Ilenei Lazariuc.

Bărbatul a murit în 2013, dar au rămas poze, amintiri și regrete despre care Anastasia a povestit în paginile cărții, cu resemnare. ”Privighetoarea din vis” se numește volumul, iar autoarea lui este Elena Răileanu.

Secrete din viața Anastasiei Lazariuc

De atunci, Ghiță a ajutat-o mereu, iar între timp au aflat și prietenele ei și au fost lângă ea, o ajutau la treabă, ca și Ghiță. Când au venit primii bani, Anastasia i-a dat mamei. Pentru prima dată de la moartea tatălui, mama Anastasiei a plâns de bucurie (…) Cu timpul, artista și-a dat seama că prezența lui Ghiță o face fericită. Mergeau împreună la școală, la întoarcere, la fel. Mama ei a observat că băiatul se cam învârte pe lângă poarta lor.

Nastea și Ghiță erau mereu în gura satului. Satul ba îi însura, ba îi despărțea, apoi iar îi împăca. Așa o frumusețe de flăcău ca Ghiță Crigănuță și o fată ca Nastea Lazariuc, frumoasă, talentată și cumsecade nu puteau să nu fie luați în seamă de săteni. Ei erau un fel de Romeo și Julieta ai Băcioiului, pe care dragostea i-a unit de când erau copii. Își trăiau povestea lor de dragoste cu toată pasiunea caracteristică tinereții”, relatează autoarea în carte, citată de click.ro.

În aceeași carte descoperim că bunicul și părinții ei au fost români, dar s-au mutat în Basarabia. Autoarea relatează despre suferințele copilăriei, despre primii pași în muzică ai Anastasiei, cum a ajuns să devină cunoscută.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Source link

gazduire web gazduire website