Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează la 7 ani de la nuntă. Celebra actriță a mărturisit că nu și-a dorit niciodată relația

[ad_1]

Pe data de 17 iulie, Sofia Vergara și Joe Manganiello au vorbit, în cadrul unui interviu, despre despărțirea lor. După mai bine de 7 ani de relație, cei doi au decis să divorțeze, chiar dacă susțin că, încă, se iubesc. 

Actrița, în vârstă de 51 de ani, și partenerul ei, 46 de ani, nu vor să-și mai dea o șansă. Cei doi erau căsătoriți din anul 2015, dar, dat fiind faptul că amândoi sunt actori și au proiecte în întreaga lume, nu reușeau să se mai sincronizeze, după cum susțin apropiații lor. Cel puțin pentru moment, cuplul nu vrea să dea foarte multe detalii, spunând:

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectăm intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre”, a spus cuplul, într-o declarație pentru Page Six.

Sofia Vergara nu și-a dorit, inițial, o relație cu Joe Manganiello

În cadrul unui interviu pentru sursa citată anterior, actrița a recunoscut că nu voia să fie cu Joe Manganiello. Se temea de faptul că este mult vrea râvnit, spunând:

„Nu am vrut să intru într-o relație. Am considerat că e prea mult de muncă, pentru că femeile se aruncau asupra lui. Eram ceva de genul: ‘Nu. Te rog, vreau pe cineva normal!’”

Chiar dacă a avut rețineri, după doar câteva întâlniri, cei doi s-au îndrăgostit și s-au logodit. Nu a durat decât câteva luni până au făcut și nunta.[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website