Soţul Andei Adam i-a luat numele artistei la căsătorie. Bărbatul a explicat decizia

[ad_1]

Anda Adam și partenerul ei de viață, Joseph, s-au căsători civil în urmă cu aproximativ un an de zile. Artista şi partenerul său formează un cuplu extrem de apreciat de fani, însă puţini sunt cei care ştiu faptul că bărbatul a luat numele de familie al soţiei sale. În cadrul unui interviu recent au explicat şi care a fost motivul.

Mulţi bărbaţi nu ar accepta să ducă mai departe numele soţiei, dar se pare că pentru Joseph acest lucru nu a fost o problemă. Ba mai mult decât atât, bărbatul a acceptat cu bucurie, pentru că, spune el, îl va ajuta pe viitor în carieră.

Joseph: „Suntem un cuplu modern”

Recent, a avut loc premiera filmului Miami Bici 2, iar Anda Adam și soțul ei nu puteau lipsi de la eveniment, mai ales că Joseph joacă în producția regizată de Jesus del Cerro. Pe lângă declaraţiile despre rolul pe care îl interpretează, bărbatul a vorbit şi despre decizia de a-i purta numele soţiei.

”Da, el mi-a luat numele. Noi ne-am gândit, cumva în acest context, pentru faptul că el și-a început cariera în zona aceasta a filmului, că are o rezonanță mai bună și este un nume mai potrivit pentru un actor.

Atunci, împreună ne-am gândit că Joseph și Adam chiar sună a nume de actor. Și am spus: Ok, facem invers. Iar el a spus: Ok, iau eu numele tău, pentru că imi va folosi pe scenă.

Avem și multe alte proiecte pe care le vom derula și vă vom da detalii despre mai multe lucruri care se vor întâmpla la anul. Joseph Adam mi s-a părut chiar un nume de scenă cu care el va putea merge mai departe într-o carieră cu adevărat în zona cinematografiei”, a declarat Anda Adam, conform Spynews.ro.

Joseph susține că i-a surâs ideea de a purta numele de familie al partenerei sale, mai ales că acesta este deja cunoscut de public.

”Suntem un cuplu modern. Nu păstrăm istoria sau obișnuințele care sunt peste tot. Anda este o persoană cunoscută și am decis să iau numele ei. Merge bine cu Joseph”, a adăugat Joseph Adam, potrivit aceleiași surse.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website