‘Sper să nu mai aibă niciodată nevoie de mine’

Avocata lui Cristian Cioacă, Maria Vasii, a vorbit în direct la Antena 3 CNN după ce acesta a fost pus în libertate în urma admiterii cererii sale de liberare condiționată de către Tribunalul Argeş.

„Salut decizia legală și corectă a judecătorilor. Am fost de-a lungul anilor implicată în aceste proceduri. Niciodată vinovăția sa nu a fost dovedită. Procesul nu s-a judecat după regulile unui proces unui proces corect, ci s-a judecat mai mult pe concepte afective și de impact, în media.

Astăzi este o decizia corectă în care găsim atât lege cât și echilibru în modul de abordare a acestei cereri de eliberare condiționată și salut sistemul judiciar din România care poate să respecte aceste principii de drept”, a spus avocata lui Cristian Cioacă.

Cristian Cioacă, primele declarații la ieșirea din penitenciar: ‘Today is the first day of the rest of my life’ (Video)

Totodată, ea a mărturisit că speră ca Cristian Cioacă să nu mai aibă niciodată nevoie de ea.

„Mă aștept să fie un om responsabil pe viitor. Mă aștept să fie un tată bun pentru copilul său, pe mai departe. Sunt convinsă că acești ani de suferință l-au influențat profund și va știi de acum să-și prețuiască fiecare moment al vieții, astfel încât comportamentul său să nu lase loc la interpretări în viitor. Sper să nu mai aibă niciodată nevoie de mine”, a declarat Maria Vasii.Sursa

gazduire web gazduire website