Stenograme incendiare din dosarul fraților Tate: Aveau planuri diabolice

Detalii despre probele video compilate de procurorii români, potrivit cărora Andrew Tate ar fi constrâns femei să întrețină acte sexuale, au fost văzute de jurnaliștii de la BBC.

În ceea ce procurorii spun că sunt mesaje audio transcrise, fratele lui Andrei Tate, Tristan, pare să spună că va „sclavagiza aceste cățele”.

Ambii bărbați sunt judecați în România pentru trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat împreună cu alți doi inculpați.

Andrew Tate se confruntă, de asemenea, cu o acuzație de viol.

Aceștia neagă toate acuzațiile care li se aduc. Este posibil ca unele dintre mesaje să fi fost inițial scrise sau înregistrate în limba engleză, apoi traduse în limba română de către procurori și re-traduse din nou în engleză de către BBC.

Cele 300 de pagini de mărturii și dovezi prezentate și consultate de BBC oferă o privire rară în interiorul dosarului de urmărire penală înainte de proces împotriva lui Andrew Tate, ale cărui opinii controversate și influență online au stârnit avertismente din partea profesorilor, a poliției și a grupurilor de apărare a drepturilor.

În rezumat este inclus un mesaj text reprodus în care Andrew Tate pare să pretindă conducerea afacerii cu conținut pentru adulți despre care procurorii spun că era o rețea de trafic de persoane.

În iunie, Unitatea de Combatere a Criminalității Organizate din România i-a acuzat oficial pe frații Tate, împreună cu două femei românce, de trafic de persoane și de constituirea unui grup infracțional organizat.

Prezent în instanță pentru punerea sub acuzare, Andrew Tate a declarat că nu sunt „primii bărbați înstăriți care sunt atacați pe nedrept” și că așteaptă cu nerăbdare să fie găsit nevinovat.

La începutul acestei veri, procurorii români au afirmat într-o declarație că frații Tate și-au recrutat presupusele victime, inducându-le în eroare cu privire la intențiile lor romantice, înainte de a le transporta la o casă de la periferia Bucureștiului – unde au fost exploatate sexual de către grup și forțate să producă conținut pornografic prin violență fizică și constrângere psihică.

Amenințări cu moartea

Procurorii spun că accesul la banii obținuți pe site-ul OnlyFans era controlat de Georgiana Naghel, unul dintre cei doi co-inculpați români ai fraților Tate.

Ea le plătea femeilor din videoclipurile OnlyFans sume de bani în fiecare lună, fără a dezvălui venitul total pe care acestea îl obținuseră, susțin procurorii.

În ceea ce privește conținutul creat pentru platforma TikTok, ei spun că inculpații au luat 50% din venituri – și uneori chiar mai mult.

Martorii susțin, de asemenea, că au fost forțați să producă conținut specific conform unui program strict, sub amenințarea abuzurilor verbale și fizice.

Dosarul cazului face referire la amenințări de „a-ți sparge dinții” sau de „a ajunge la morgă” în mesaje text transcrise, despre care se spune că ar fi fost trimise de Naghel.

Dosarul procurorilor conține, de asemenea, ceea ce se pretinde a fi transcrieri ale unor mesaje audio din 2020 – în care Tristan Tate pare să spună că nu vrea ca femeile de pe site-uri precum PornHub și OnlyFans să aibă acces la conturile lor:

Tristan Tate: Nu vreau ca ele să aibă parolele, nu vreau să aibă nimic.

T.T: Nu vreau să le spun că au OnlyFans, vreau ca acei bani să fie folosiți de mine și de tine, dă-i naibii…”

T.T: În principal, am de gând să le fac sclave pe aceste t**fe […] Am de gând să le fac să muncească și mai multe ore și ore și ore… Le muncesc pe t***ele astea ca pe niște sclavi. Muncă de sclavi. Minim 10 sau 12 ore pe zi.

În alte mesaje transcrise, despre care procurorii spun că au avut loc între o presupusă victimă și Andrew Tate pe parcursul mai multor săptămâni, Tate pare să amestece discuțiile despre dragoste și căsătorie cu ceea ce par a fi ordine, amenințări, referiri la viol sau insulte precum „t**fă” sau „c**vă”.

Potrivit dosarului, presupusa victimă pare să-i ceară să nu folosească acești termeni.

Ca răspuns la o cerere de sex în grup, se arată în dosar, ea îi spune lui Andrew Tate:

Victima: „Nu voi face sex cu fete. Nu am de gând să fac asta”. Și Iubitule, trebuie să beau pentru asta. Nu pot s-o fac fără să beau.

Andrew Tate: „Nu fi plictisitoare […] Vreau să văd că te supui mie […] Taci din gură, t**fă, vei face cum îți spun eu.Sursa

gazduire web gazduire website