Sublimarea, un procedeu cu multe posibilitati

Imprimarea prin sublimare este o tehnica de imprimare uimitoare care va permite sa profitati la maximum de creare imbracamintii, cu aceasta tehnica de imprimare puteti obtine o imprimare completa pe intreaga suprafata. Un lucru grozav despre imprimarea prin sublimare este ca va permite sa va imprimati designul in culori si efecte vibrante, distractive, pe fiecare colt al articolului de imbracaminte. Cu toate acestea, atunci cand ne gandim la imprimarea imbracamintei, suntem mai mult decat constienti  ca aceasta  tehnica de imprimare este cea mai buna atunci cand vine vorba de imprimarea marfurilor promotionale, asa ca ne-am gandit sa va oferim cateva idei despre cum va poate ajuta imprimarea prin sublimare sa obtineti o finisaj uimitor pentru marfa dumneavoastra imprimata.

Imprimarea prin sublimare

Sublimarea vopselei va permite sa va imprimati designul pe imbracamintea aleasa folosind hartie de transfer. Primul pas este sa aveti designul artistic ,acest pas include tiparirea lui pe hartie de transfer folosind o imprimanta de sublimare. Odata ce designul este gata si ti-ai ales haina de transfer, designul este pozitionat cu atentie si fixat cu o presa termica. Aceasta tehnica de imprimare permite imprimari color, care pot fi realizate rapid.

Tricouri , un articol vestimentar care poate fi imprimat prin sublimare cu usurinta

Cu  imprimarea prin sublimare  va putem garanta ca tricourile dumneavoastra. imprimate vor iesi cu aspect proaspat datorita ofertelor de imprimare prin sublimare cu efect vibrant si unic. Vrei ca marfa ta promotionala sa aiba un factor impresionant? Imprimarea prin sublimare de la Huzo este raspunsul!

Este de la sine inteles ca atunci cand lucrezi in retea si in timpul evenimentelor corporative, trebuie sa oferi marfuri promotionale pe care participantii vor dori sa le ridice , ceva care le va atrage atentia si ii va atrage la standul tau. Nu numai ca tricourile sublimate vor atrage potentiali clienti la evenimente, dar vor servi si ca material publicitar excelent in afara evenimentului atunci cand sunt purtate de destinatar.

Va invitam pe www.huzo.ro pentru a complete formularul de comanda si unul din consultant nostri va lua legatura cu dumneavoastra pentru a discuta proiectul.

gazduire web gazduire website