„Sunt mult mai singur. Nu știu dacă e mai bine sau mai rău”

[ad_1]

Smiley a făcut primele declarații, după ce a fost părăsit de femeia alături de care a împărțit un scaun la „Vocea României”. Theo Rose face echipă cu Horia Brenciu.

Smiley este, din nou, singur pe scaunul de la „Vocea României”. Cântărețul a fost părăsit de Theo Rose, cea care îl ajuta să ia decizii privind concurenții din concurs.

„Sunt mult mai singur, e ca înainte să fiu cu cineva pe scaun. Acum eu centrez, eu dau cu capul. Și nu știu dacă e mai bine sau mai rău. E altfel. Și Theo a avut aportul ei, îl are în continuare, acum în echipă cu Brenciu”, a explicat Smiley.

„Cumva «atingerea» unei femei și feeling-ul unei femei contează foarte mult în viața unui bărbat. A fost o decizie de comun acord, a producătorilor. Am zis: «Ok, eu sunt obișnuit să fiu singur pe scaun»”.

Horia Brenciu, din nou pe scaunul de la „Vocea României”

Horia Brenciu a revenit pe scaunul de la „Vocea României”, concurs pe care l-a câștigat de două ori în trecut. El a mai fost jurat în primele trei sezoane. Ulterior, a stat la masa juriului concursului „X Factor”. Brenciu a revenit ca antrenor la „Vocea României” în sezonul nouă.

„E mai distractiv, Brenciu e un tip distractiv. Și noi avem o grămadă de glume, unul cu celălalt. E un creator de conținut foarte bun și e și un antrenor foarte bun, are o grămadă de experiență, astfel încât poate să o împărtășească cu oamenii care vin la Vocea României!”, a spus Smiley despre revenirea lui Brenciu la ProTV pentru Cancan.ro.

Cântărețul își amintește că a vorbit cu mama lui și a simțit imediat că ceva se întâmplă. După lungi insistențe, aceasta i-a spus că tatăl lui a suferit un atac cerebral. Familia lui trecea prin clipe cumplite de câteva săptămâni, fără ca Smiley să știe.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună”, a povestit Smiley, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Mama lui i-a spus la telefon tot

Smiley a dezvăluit și că acel moment foarte greu i-a fost inspirație pentru piesa care avea să fie un hit și în care mulți fani de-ai lui se regăsesc.

„După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: Scrie, scrie, scrie! Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: Îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, a mai spus Smiley.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website