Surpriză pentru fanii festivalului Summer in the City + Când ajunge Robbie Williams la București!

[ad_1]

Superstarul Robbie Williams, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, este în plin turneu în Europa. Unul dintre cei mai mari entertaineri ai momentuluI are o vară super plină, așa că la sfârșitul lunii august va concerta și la București în cadrul primei ediții a festivalului Summer in the City, eveniment organizat de D&D East Entertainment și Marcel Avram.

Evenimentul va avea loc în Piața Constituției  pe 18 și 19 august 2023. Lui Robbie Williams, care va concerta pentru a doua oară la București pe data de 19 august 2023, i se va alătura, la prima ediție a festivalului Summer in the City, vedeta incontestabilă a Instagramului, cu 28 milioane de urmăritori, Jason Derulo, care va  încinge atmosfera la propriu pe 18 august.

Editors, Calum Scott, Abby Roberts fac parte, de asemenea, din line-up-ul Summer în the City.

Organizatorii s-au gândit la o campanie specială de prețuri

Pentru prima ediție de Summer in the City organizatorii au decis să facă o campanie specială de prețuri. Biletele pentru Summer in the City se pot cumpăra de pe platforma iabilet.ro.

Accesați site-ul mai sus menționat și puteți folosi codul de voucher FRIENDS25 pentru a primi un discount de până la 25% pentru un pachet de 4 abonamente cumpărate.

Pentru biletele de la categoria Acces general (în picioare), acestea vor costa 379 lei, în loc de 499 lei.

Campania biletelor continuă și pentru categoria Golden Circle (în picioare), unde, de la 839 lei, fanii artiștilor anunțați la Summer in the City vor putea cumpăra bilete la prețul de 689 lei.

Pentru biletele VIP (cu loc în tribună) prețul costă 1679 lei (presale).

Sunt așteptați 80.000 de oameni la prima ediție a festivalului

La Summer in the City, organizatorii așteaptă până la 40.000 de persoane pe zi, un total de 80.000 de oameni în cele două zile ale festivalului desfășurat  în Piața Constituției.

Festivalul va fi locul unde spectatorii vor avea parte de o experiență muzicală absolută: super artiști care vor concerta în fața fanilor și două zile de distracție, experiențe unice și live performance.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website