„Tatăl viitoarei neveste are fermă la Hârșova”

[ad_1]

Alex Bogdan, unul dintre actorii de la “Săriți de pe fix!”, noua emisiune ce se va difuza la Pro Tv, are planuri mari pentru luna iulie. Merge la fermă, la muncă, și în Grecia în vacanță.

Alex Bogdan, unul dintre cei 8 comedianți de laSăriți de pe fix!”, emisiune prezentată de Cabral Ibacka, ce se va difuza în curând la Pro TV, are vacanță doar în iulie, nu și în august.

Actorul ne-a dezvăluit, într-un interviu recent acordat pe platourile de filmare de laSăriți de pe fix!” își va petrece vacanța la fermă, la viitorul tată socru, printre oi și tractoare, dar și în Grecia. În august are mult de muncă.

Alex Bogdan, unul dintre cei 8 comedianți de laSăriți de pe fix!”: „Lumea ar crede că sunt sărit de pe fix, dar în mod normal sunt un om foarte așezat pe fix”

Noua emisiune “Săriți de pe fix!” ce va fi difuzată la Pro Tv este prezentată de Cabral Ibacka. 8 comedianți din România, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate, intră într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsa cu gura căscată pe cei de acasă. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii.

Alex, spune-mi dacă ești sărit de pe fix în viața de zi cu zi?

Paradoxal, lumea ar crede că sunt sărit de pe fix, dar, în mod normal sunt un om foarte așezat pe fix. Foarte liniștit. Am mici izbucniri pe care nu le pot controla și nu știu când vin, când pleacă. Dar în acest format încercăm cu toți să păstrăm o ideologie sărită de pe fix. Adică, să facem un produs cât mai bun pentru oamenii care se uită de acasă.

Noi ne adunăm, ne adunăm energiile, ne concentrăm, ne legăm sufletele, mințile, ispirațiile și dăm tot ce e mai bun. Practic, ca să îți răspund la întrebare, viețiile noastre până aici sunt liniștite ca să avem energia necesară pentru a fi săriți de pe fix aici.

Cum sunt filmările? „Întâmplări penibile mai avem, din păcate, la anumite probe care nu ne ies”

Cum e la filmări? Sunt convinsă că aveți parte de peripeții. Zi-mi o întâmplare haioasă sau penibilă.

Întâmplări haioase sau penibile? Penibile mai avem, din păcate, la anumite probe care nu ne ies și evident nu se vor da pentru că și noi testăm. E un format destul de greu, improvizația e un specific foarte complicat pentru comedie. Totul se întâmplă pe loc, trebuie să se întâmple multe lucruri ca să iasă foarte bine.

Deci întâmplări penibile mai avem. Așa, singura chestie care e foarte bine e că ne-am găsit un grup foarte omogen. Avem detașarea pe care nu am mai găsit-o la televizor, la produse de televiziune, să facem mișto constant unii de alții.

Facem mișto de Lucian că mai are puțin până la groapă, că e bătrân. Anisia – facem mișto de ea că îl are pe Mitică, un alt ego al ei care e zidar, Mitică care lucra în Spania. Anca – ce are tot felul de crize de râs cu Mihai Rait care face ca toate alea. Irina care are niște răspunsuri și niște chesti pe care le face așa ca de nicăieri și zici că e atinsă de Duh. Cătălin care e ca un profesor aici printre noi, e cel mai vechi în meserie și tot timpul pare că ne școlește.

„Cabral e tăticul nostru. E foarte greu cu 8 săriți de pe fix, când se dă drumul la scandal. El are capacitatea să ne țină la un loc, uneori, și cu câte un cartonaș de ăla de mai are, ne mai dă, ne mai potolește”

Dar Cabral?

Cabral e tăticul nostru. Cabral, tata nostru, e cel mai important din acest show, are grijă de noi. E foarte greu cu 8 săriți de pe fix, când se dă drumul la scandal. Se dă drumul și cu 2 invitați speciali la fiecare ediție. Și el are capacitatea să ne țină la un loc, dar cu blândețe și, uneori, și cu câte un cartonaș de ăla de mai are, ne mai dă, ne mai potolește. Ne mai oprește, “nu mai vorbiți unii peste alții”. Că, nah, suntem 8 bestii până la urmă.

Alex, cum stai cu greutatea? Ai mai slăbit?

Da, vremurile sunt grele, papica se spune că nu e bună pentru organism. Încerc, după ce am venit din junglă, unde am pierdut subit vreo 10 kilograme, mi-am dat seama că nu arăt rău, în primul rând, și mă mențin. Am tăiat din alimentație. De o lună, de când suntem aici, mănânc foarte puțin. Nu mai simte corpul nevoia, pentru că dacă mănânci aici te moleșești. Si aici este efectiv un consum fenomenal.

Adică ce mănânci mai exact?

Nu, e vorba de cantitate. Eu ciugulesc, adică eu dacă primesc aici un copănel cu cartofi atunci fac la jumătate, ciugulesc un pic și gata. Mâncarea este pentru secolul trecut, suntem în mileniu, fără mâncare.

Alex Bogdan în vacanță după filmărileSăriți de pe fix!”: „Mă duc prin Grecia cu viitoarea nevastă, ne mai ducem pe la fermă pe la ea. Tatăl ei are fermă la Hârșova”

Practic te-a schimbat participarea la show-ul din junglă

Ăsta e unul din singurele lucruri pozitive care s-au întâmplat. Doi: ar mai fi că m-am împrietenit cu Anisia și mare noroc că m-am întâlnit cu ea aici. În rest, ce să vorbim nu ai… Aici e cumva locul meu. Am și zis atunci când am plecat că mi-aș dori foarte mult să găsesc proiecte care să mă reprezinte.

Sigur ca experiență merge. Dar aici e locul unde o adunătură de oameni care cu asta se ocupă. Care nu au orgolii prostești, cu care putem fi relaxați împreună unul cu celălalt, putem să livrăm ce ne pricepem noi mai bine. Și în general lucrurile bune ies dacă se ocupă oamenii care sunt cei mai buni la asta. Nu zic că noi suntem cei mai buni, dar suntem mai acomodați.

Spune-mi ce faci vara asta, pleci în vacanță?

Păi, după ce terminăm filmările o să îmi iau o vacanță, o să am luna Iulie care e mai relax așa. Mă duc prin Grecia cu viitoarea nevastă, mă duc cu alți prieteni, ne mai ducem pe la fermă pe la ea. Tatăl ei are fermă la Hârșova, suntem cu oile, cu tractoarele stăm acolo.

După aceea, în august, o să începem treaba, o să încep niște proiecte de film de care nu pot să zic momentan, dar până la sfârșitul anului o să fie treabă. Doamne Ajută să fie treabă și să pot să aduc ceva bun, să fac ce îmi place.

Alex Bogdan, criticat de iubită: „Mă critică în ultima perioadă că nu mai am încredere în mine”

Cum te relaxezi în timpul liber?

Mă relaxez foarte mult împreună cu iubita mea, cu Cătălina Mihai, suntem două firi paradoxale cumva. Noi când avem treabă zicem “Doamne, dă-ne măcar timp să zacem să nu facem nimic” și când avem timpul ăla zici că ne-a curentat cineva, nu putem sta locului.

Am fost la Paris acum un an parcă și ne-am luat vacanță de 5 zile și noi după 3 zile voiam să mergem acasă. Noi consumăm foarte repede tot, adică am făcut 2-3 ture prin Paris, nu suntem de ăștia care să stea la cafele. Am văzut tot, am înțeles și “hai acasă”. Noi am fi cea mai proastă afacere pentru turism, deci să ai turiști ca noi este jale.

Este iubita ta cel mai bun critic al tău?

Da, este, și eu al ei. Știm să ne spunem lucruri care au o doză de critică într-o formă care e constructivă pentru că suntem amândoi din același domeniu.

La ce te critică? La ținute, la atitudine, la ce?

Mă critică în ultima perioadă că nu mai am încredere în mine, îmi caut încrederea. Am mai avut și aici (la filmările “Săriți de pe fix!” – n.r.) zile în care nu m-am simțit atât de bine pe cât aș fi putut, nu am simțit că am dat tot ce am putut și am venit foarte necăjit acasă. Nah, artistul cade ușor în butoiul cu lacrimi și sfinți.

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website