Tehnica imprimarii prin sublimare – Echipamente sportive

In termeni stiintifici, sublimarea este trecerea unei substante direct de la starea solida la starea gazoasa  care apare doar la anumite temperaturi si presiuni aplicate hartiei de transfer

Sublimarea este un termen folosit pentru a descrie tranzitia solid-gaz si se refera numai la schimbarea fizica a starii substantei folosita pentru imprimarea materialelor textile

Imprimarea materialelor textile cum ar fi echipamentele sau imbracamintea pentru echipele sportive prin sublimare este un proces specific de imprimare care implica mai intai imprimarea pe o coala speciala de hartie numita hartia de transfer, apoi transferul acelei imagini pe alt material mai exact textile.

Huzo.ro actioneaza pe o nista specializata pentru designeul si crearea imbracamintii sportive pentru echipele de football , basket , violet si handbal.

Procesul de imprimare a echipmentelor de sport de la Huzo prin sublimare costa mai putin decat alte companii din aceasi nisa si pe langa acest fapt echipamentele rezista mai mult si nu se va crapa in timp

Cea mai importanta diferenta intre transferul de caldura si sublimare este ca, prin sublimare, doar cerneala este transferata pe material.

Pentru cele mai bune rezultate de sublimare, Huzo ultilieaza doar materiale din polyester. Acesta poate fi folosit cu o gama larga de materiale care au un strat de polimer specializat.

Deoarece sublimarea este in esenta un proces de vopsire, obtineti cele mai bune rezultate atunci cand tesaturile sunt fie albe, fie deschise la culoare. Daca doriti sa imprimati pe o camasa neagra sau materiale mai inchise, atunci ar fi mai bine sa utilizati o solutie de design mai deschis , unde designerii Huzo.ro va sunt mereu la dispozitie sa va ajute cu idei .

Huzo.ro imbracam echipele de football romanesti cu echipamente de calitate!

gazduire web gazduire website