Tehnica unui masaj reflexogen și contraindicațiile lui

Mulți dintre specialiștii de reflexoterapie care practica un masaj reflexogen afirmă că la nivelul tălpilor există o hartă a tuturor organelor interne ale corpului uman. Un masaj reflexogen bun nu este doar cel în care este masată toată talpa piciorului, dar cel care este efectuat într-un salon de masaj în București, iar terapeutul cunoaște care sunt punctele reflexe si cu care organe sau zone ale corpului  uman sunt conectate.

Se spune că există 7200 de terminații nervoase la nivelul picioarelor, iar acestea au punctele sale reflexogene. Înainte de a începe un masaj reflexogen este bina ca tălpile să fie încălzite, din acest motiv este perfect să vii la un salon de masaj, iar mersul până la un salon de masaj din București îți conferă posibilitatea de a ajunge cu picioarele încălzite și pregătite pentru o procedură de masaj reflexogen.

Tehnica unui masaj reflexogen

Mișcările unui masaj reflexogen se realizează la început pe toată talpa fără a depune mare presiune. Aceste mișcări blânde asigură eliminarea tensiunii acumulate pe parcursul zilei. Ulterior fiecare picior în parte este stimulat conform punctelor reflexogene de pe talpă, începând de la degete către călcâie. Pe fiecare punct este depusă o anumită doză de presiune timp de 5-7 secunde. De asemenea, aceste zone pot fi stimulate prin diferite tipuri de mișcări precum cele de frecțiune ușoară. În timpul acestui masaj reflexogen mișcările de frecțiune sunt precedate de cele de relaxare și pauză, astfel se obține un rezultant plăcut și relaxant.

Contraindicațiile unui masaj reflexogen

Acest tip de masaj reflexogen al picioarelor realizat într-un salon de masaj din București are câteva contraindicații mai deosebite decât restul tipurilor de masaje pe care le găsești la salonul de masaj Baliss Spa.

O procedură de masaj reflexogen în București  are următoarele contraindicații:

  • Nu este indicată persoanelor care suferă de eczeme
  • Afecțiuni ale pielii sau tromboze
  • Persoanelor cu poli psihice
  • Celor care suferă de boli contagioase
  • Persoanele ce suferă de cancer
gazduire web gazduire website