Telenovelă amoroasă în Antene! O prezentatoare amenință că se sinucide daca va fi părăsită de colegul ei

[ad_1]

Telenovelă amoroasă în Antene. Două vedete din Antene au trăit o poveste de dragoste intensă, în rol de amanți, iar relația lor a luat o întorsătură cel puțin bizară. După ce EL- prezentator cu ștate vechi, dar și cântăreț, i-a spus că nu-și mai dorește o relație cu EA- o șatenă, prezentatoare de asemenea, cu forme apetisante. 

O nouă poveste amoroasă iese la iveală din tenebroasele măruntaie ale televiziunilor, acolo unde oamenii sclipitori de pe sticlă sunt total diferiți în spatele ușilor închise! Așa cum v-am promis, vă prezentăm o istorie incredibilă în care el vrea să scape dintr-o relație, dar ea îl ține legat prin fel și fel de amenințări.

El – Cântăreț cu câteva hituri serioase la activ, pentru că știm foarte bine că… iubirea de foame nu ține. Așa că omul muncește din greu să-și ducă traiul decent. Plus un copil dintr-o căsătorie anterioară. Acum, mai mult cu emisiunile decât cu muzica, la fel ca un alt coprezentator al lui mai lățos…dar asta e altă poveste. Să revenim la ale noastre. E de mai mulți ani în trustul Antena și este destul de apreciat, fapt ce îi aduce constant proiecte TV.

Ea – Prezentatoare cu păr coafat mereu, rochii care îi pun în evidență formele apetisante, machiaj strident și parfum oriental. Are și ceva tatuaje de bombardier… Fix ce trebuie prin televiziune când ești la început de drum și vrei să pui mâna pe un artist care nu e milionar, dar nici fraier. Are și el un SUV acolo 2015-2016, e simpatic, e înăltuț, e drăguț. Înainte de el a mai fost cu un artist cu nume de farmec…

Spre deosebire de el, ea nu prea spune nimic în Antene, oamenii de producție spun că e mai mult de umplutură. Adică umple patul gol al artistului atunci când el nu se ceartă și se împacă cu fosta soție. Mai multe detalii despre această telenovelă amoroasă găsiți pe CANCAN.RO.

Cum a început relația lor

Relația dintre cei doi amanți, a devenit treptat, una din ce în ce mai serioasă (în mintea șatenei). Totuși, cântărețul a divorțat, ea a rupt logodna, intrând astfel într-o relație oficială. Doar că… povestea de dragoste s-a stins la fel de repede precum s-a aprins.

Cântărețul s-a plictisit repede de șatenă și a făcut cale întoarsă către casă. Către ”mama la copil”. Vijelie lipsește… să cânte ”Să iubești două femei”. Numai că aici pofta inimii nu prea mai e…

Fosta soție, și ea jurnalistă la rândul ei, l-a primit pe cântăreț, în iarna trecută, înapoi în căminul conjugal. El, în culmea fericirii, a reluat relația amoroasă cu mama copilului său, anunțându-și în prealabil iubita prezentatoare.

Atunci, spiritele s-au încins, iar situația a degenerat. Amanta, devenită pe parcurs iubită oficială, nu a fost deloc mulțumită de faptul că a fost părăsită, așa că a amenințat că își face rău singură.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website