Ți se rupe sufletul! Fiica Elenei Udrea este tristă în vacanța alături doar de tată: „M-a ucis suferința ei”

[ad_1]

Fiica Elenei Udrea este tristă în vacanța alături doar de tatăl ei. Micuța Eva Maria simte dorul de mama, care se află după gratii într-un penitenciar din România.

Cel puțin din punct de vedere fizic, Elena Udrea nu poate fi alături de familia ei. Motiv pentru care Adrian Alexandrov este cel care suplinește locul mamei și îi oferă fetiței toată grija de care are nevoie. Sunt imagini emoționante, mai ales că tristețea îi poate fi citită pe chip. Jurnalista Floriana Jucan a încărcat imaginile surprinse în stațiunea Mamaia pe rețelele de socializare cu acordul lui Adrian Alexandrov.

„Ieri, pe o terasă din Mamaia, Eva Maria, fetița Elenei Udrea, m-a ucis cu tristețea ei. Stătea cuminte și tăcută, privind copiii din piscină, în timp ce tatăl ei o înconjura cu grijă și tandrețe. Mi-a rupt sufletul…

PS. Postez aceste imagini cu acordul domnului Adrian Alexandrov. PS2. Am oprit comentariile să nu ne desfigurăm de la atâta ură!”, este mesajul scris de jurnalista Floriana Jucan, pe Facebook, după cum scrie CANCAN.RO.

Adrian Alexandrov, despre situația Elenei Udrea

„Suntem în vacanță. Și eu, și fata! Am ales să mergem la Sulina, de unde sunt de loc, la casa părinților mei și să ne bucurăm de aceste momente împreună. Vom merge la plajă, dar și în alte locuri și vom face și plimbări cu barca prin Deltă. Sunt niște locuri foarte frumoase prin zonă! Elena era în regulă, cel puțin duminică seara când am vorbit cel mai recent la telefon cu ea. Discutăm des, cât de des ne-o permit condițiile, dar vă asigur că moralul său e unul ridicat. Nici vorbă despre alte lucruri!”, a declarat Alexandrov. Vezi aici detaliile exclusive.

Alexandrov a fost surprins la restaurant alături de fiica lui și câțiva apropiați. Cu o mimică degajată, fostul model a stat numai cu ochii pe Eva, pe care nu a scăpat-o din priviri. Și a fost extrem de atent la nevoile micuței.

În timpul prânzului, ce părea unul relativ liniștit, iubitul Elenei Udrea a început să vorbească la telefon. Au trecut minute în șir, iar el părea să treacă de la o stare la alta. Dacă în declarațiile de pe Facebook susținea că nu știe cum să-i explice Evei faptul că mama sa nu se află alături de familie, acum Adrian Alexandrov pare să nu o mai menajeze pe micuță, chiar dacă încearcă să se tragă către geam, în timpul apelului telefonic. Mai multe imagini și detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Unde plănuia Elena Udrea să fugă

Elena Udrea a fost audiată în Bulgaria în legătură cu cererea de extrădare depusă de autoritățile române. Instanța a decis ca fostul ministru să rămână în arest până la data de 14 aprilie. Atunci când se va judeca la Sofia apelul formulat de avocatul lui Udrea.

Dacă nu va ajunge în România, Elena Udrea a spus că a cerut azil politic în Grecia. Unde a închiriat o locuință unde ar putea să stea. Pentru că, spune ea, „are grave probleme de sănătate”.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website